TheBestTipster
Избраниот
- Член од
- 8 март 2008
- Мислења
- 2.387
- Поени од реакции
- 97
На UnholY?
Не си ти бе , не се секирај , продолжи добра работа вршеш , ја спремам Нобеловата награда .:helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На UnholY?
Часовник и календар ГПС...за одредување на моите координати во простор-времето, т.е. да знам каде е сегашноста..Агора, имаш часовник на раката? На мобилниот? Дома во собата?
Имаш....за шо служат знаеш?
Или за тебе не постојат и не ги користиш?
А го заборави тоа плавото?Читај го насловот....
Доказ дека ВРЕМЕТО НЕ ПОСТОИ, а доколку постои дека е еден вид на паралелна димензија
Часовник и календар ГПС...за одредување на моите координати во простор-времето, т.е. да знам каде е сегашноста..
Прочита како ја дефинирам сегашноста?
( точката каде што се сечат класичните димензии со паралелната димензија време )???
А го заборави тоа плавото?
Доказ дека времето не постои или е еден вид „паралелна димензија“ .
Јас не „докажувам“ дека не постои, јас докажувам дека ИЛИ не постои или е паралелна димензија.
Часовник и календар ГПС...за одредување на моите координати во простор-времето, т.е. да знам каде е сегашноста..
Прочита како ја дефинирам сегашноста?
( точката каде што се сечат класичните димензии со паралелната димензија време )???
Јас не „докажувам“ дека не постои, јас докажувам дека ИЛИ не постои или е паралелна димензија.
Acces denided!Направи формат на мислите и ај од почеток:helou:
Мислев на причина поради која моите мислења се нелогични, т.е. што е нелогично во нив и зошто?Причина... ти го напиша ова..
треба помош од вас за да продолжам понатаму со овие мисли, или доколку не се логички и сл, да се вратам назад и да размислувам од почеток