- Член од
- 1 мај 2005
- Мислења
- 2.612
- Поени од реакции
- 32
samo eden kuriozitet
edno gomno na forumov mi dade negativna kritika (kako nesto da mi znaci "crvenko" od nego )
kritikata e:
Плоштад ПЕЛА, СРЕДА... 02-03-08 01:34
OneAndOnly DPMNE go gledate krajot koj vi se nablizuva FUCK YOU slepci edni pederski
---------------------------------------------------
a mi dade negativna za ovaj tekst...
Poradi nacinot na koj sto e napisana kritikata, i poradi nekoi stavovi na korisnikot OneandOnly, predpostavuvam deka e pottrcko na SDSM...
znaci, da rezimiram..
za Rada e Sramota sho se sobraja preku 30 000 nepartiski Makedonci da go izrazat svojot stav - NEMA promena na ime i identitet.
a za vakvi bedni dushi koi naiduvaat na opsta osuda koga ke gi napisat javno svoite nebulozi, partiskoto etiketiranje i niski provokacii preku privatni poraki i "crvenki" e edinstven nacin da dobijat erekcija?
eh, OneAndOnly, selanec eden, "uzmi ubi pa se pishtolj"...
pu jazk
sram si za coveckata rasa...
edno gomno na forumov mi dade negativna kritika (kako nesto da mi znaci "crvenko" od nego )
kritikata e:
Плоштад ПЕЛА, СРЕДА... 02-03-08 01:34
OneAndOnly DPMNE go gledate krajot koj vi se nablizuva FUCK YOU slepci edni pederski
---------------------------------------------------
a mi dade negativna za ovaj tekst...
Toa shto ne sum clen nitu na DPMNE nitu na bilo koja partija e edno, a toa sto tekstov ama APSOLUTNO nema nikakva politicka boja - konotacija - podloga e drugo.si bil eden Stojan. go vikale Tole Pasha. si bil eden Iljo Markov, go vikale Dedo Iljo Maleshevski.
romani ima kolku sho sakas prijatele, i doprva ke se pisuvaat uste mnogu
a oti gi spomnav onie dvata pogore... i dvata imat zivi pra-vnuci
i znajme koj go predade Sugarev, ko sho sum pisal bezbroj pati, po ime i prezime. Em zaklan, em cela familija zigosana za vek i vekov, ke treba mnogu junastina od rodninite negovi, da ja izmijat sramotata sho Ligushot ja nanel
sho mu ja ebas, ke bidat zivi decata i vnucite pa ke pisat romani i za nas mozi
okoku protest do mediumite, mislam deka ke ima efekt. kolku i da se instalirani poslushnici po vesnicite i televiziite, ne se SITE izrodi...
p.s.
denes prativ linkovite od mitingot do vraboteni vo tv B92 od Belgrad, i do eden od Studio B, bea voodusheveni
a moi prijateli niz Hrvatska vekje pisaa i do nekoi Hrvatski mediumi zosto ne se informirani i za drugi nastani osven "kosovo kosovo kosovo"
Mnogumina od nas imaat poznanici i prijateli sirum po svetov. Nasa obvrska e da gi informirame za nekoi raboti, ako vekje mediumite ne go pravat toa. I, da ne zaboravime, deka denesen student po ekonomija ili pravo, utre mozi da e minister na Vlada.
Pametno poseano seme, moze da donesi mnogu ubavi plodovi
Samo treba rabota. I um.
pozdrav
Poradi nacinot na koj sto e napisana kritikata, i poradi nekoi stavovi na korisnikot OneandOnly, predpostavuvam deka e pottrcko na SDSM...
znaci, da rezimiram..
za Rada e Sramota sho se sobraja preku 30 000 nepartiski Makedonci da go izrazat svojot stav - NEMA promena na ime i identitet.
a za vakvi bedni dushi koi naiduvaat na opsta osuda koga ke gi napisat javno svoite nebulozi, partiskoto etiketiranje i niski provokacii preku privatni poraki i "crvenki" e edinstven nacin da dobijat erekcija?
eh, OneAndOnly, selanec eden, "uzmi ubi pa se pishtolj"...
pu jazk
sram si za coveckata rasa...