Каков бизнис би започнале со 20.000 евра?

• Креатор на темата Креатор на темата Dejan]
  • Време на започнување Време на започнување
seriozen predlog i ideja dobro bi mu dosla na sekogo
a tuka ima i po nekoj kreten-bez navreda i da ne imenuvam ama daj 20 000e i ke vidis so ke napravam
a izvadi si 20 000e i cepi biznis
predlozi sekakvi
zemjodelie bi rabotel bilo sto jagodi e dobro pod folija mesecarki

da vi kazam iskeno bi si gi stavil vo gep se zezam :) bi otvoril dobra DISKOTEKA!!!

би отворил веледрогерија(продажба на лекови) увоз извоз и со тоа тие 20.000 би ги направил 200.000 а можи и поке

jas bi napravil vinarska vizba
pa ako mi trgne ke stanam nekoj milioner nisto ne se znae
toa e mnogu bodar biznis

bi otvorila take away kineska hrana, posto nemame takvo nesto, kako malo restorance, ili bi napravila mini hotel za macki.

Това не е лоша идеjа. Но имаj предвид, че кинескиjа ресторант не е интересен без китаjци. Но е много добра идеjа за сравнително малко пари. Суштото е и с арабски - нешто от рода дьунер-кебап - отново тип заведение "брза закуска"

Se se iznacitav ama ne biva od toa nisto primer za toa kupi kuca i prodaj ja na nekoj Anglicanec toa moze vo Bugarija ama ovde jok
odgleduvaj noevi hm dobra ideja ama vo prvite godini samo vlozuvas mislam deka bea 3-4 ne sum suguren bas
toa so zemjodelie ne e losa ideja ama treba nekoj da ja raboti nivata a site begame vo grad kupi seme daj za oranje kupi djubrivo daj koga ce porasne da se oznee i sto ostanuva so jabolki e dobra ideja ama i za toa trebas cekanje da se povrati investicija i da bidne se vo red mislam da ima voda
So akcii ne e losa ideja iskreno mi se dopadja samo da imas nekoj sto ce ti kaze kade e najpametno da gi vlozis

Jas se mislam sto e najdobro pa vaka dodaj uste 10.000 eura kupi stan vo Sk i izdavaj go majka mu nema stan vo SK pod 100 eura ednosoben sekoj mesec ni se mucis ni kopas ni sadis ni mu ja mislis daj oglas i cekaj stan si e stan ne moze da pobegne

од тие 20.000 евра околу 4000/4500 евра би одвоил за опрема за сервисот на GSM, уше едно 4 компјутери, микроскопи, боксови итн...

за помалку од една година ќе ми се вратат парите, дури и сега би можел да вложам толкава сума но знаете лично извадени од џеб и тешко заработени и не се фрлаат туку така на ризична инвестиција... додека тематиката на целиот муабет е 20.000 евра паднати од небо во што ќе ги инвестирам.

останатите или банка или на татко ми ќе му ги дадам, знае добро кај да си ги инвестира. :D

Bi otvoril edna gooooooooolema kompjuternica so si se vnatre.Najjaki kompjuteri,shank so mn jaka kelnerka:) abe se.. :)

Би отворил едно ресторанче,баш у центар у скопје или у гтц со многу интернационални јадења како и домашни.

so bi naprajl so 20.000e sekako bi kupil kuka blisku do nekoj fak vo bt i ke ja davam pod kirija vo nea da ima 3 sobi + tus kabina +kujna vo sekoja soba po dvajca studenti/ki toa ti se 6 po 2000den mesec =12000den i sedisi na sirok sokak pij si kafe i gledaj si seir

Би ги стаил у кладилница сингл манцестер-целзи 1 :salut:

Би ги стаил у кладилница сингл манцестер-целзи 1 :salut:
Јас слично како тебе, ама ја би ја ставил 0-2 за 18 000 евра а со другите две ќе идам и ќе си ја гледам утакмицата во живо.

Ќе отворам кафиц и малку по малку ќе заработувам.после кога ќе се разработи ќе инвестирам во истиот(опрема и цл.)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom