Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми е јасна темава или во мене е проблемот.Како мислиш само со поглед да покажеш љубов?
И прегратки, допири, бакнежи и др. може да се лажни. Не само зборовите![]()
Можеше малку елаборираш...зошто има луѓе кои не ја познаваат математиката,ко јас на пимер.
Ќе пробаш?
Не мислам дека со зборови полесно се лаже. Ако некој решил да те излаже, тој ќе одбере кој било начин, без разлика дали ќе е со збор или со бакнежи и допири.Точно е што викаш, но сепак со зборови полесно се лаже. Сепак со бакнежите и допирите полесно ќе дознам дали таа навистина ме сака или не, барем според мене.
Што толку вас модераторите не ви е јасна темата?
Јас бидејќи ја разбирам ќе се осмелам да ја пообјаснам иако нема многу што да се објасни.:smir:
Значи...дали сметате дека од самиот поглед на партнерот може да “прочитате“ дали ве сака или не ве сака или обратно (тој да „прочита“)...без да се потребни зборовите те сакам...Колку погледот може да ја покаже љубовта? Како што рекоа погоре-зборовите, бакнежите, прегратките можат да бидат и лажни но дали погледот може да лаже?
Ако не објаснив добро...нека помогне авторот на темата.![]()
Не мислам дека со зборови полесно се лаже. Ако некој решил да те излаже, тој ќе одбере кој било начин, без разлика дали ќе е со збор или со бакнежи и допири.
Се познава по движењата на телото, гримасите на лицето, тонот на гласот и начинот на зборувањето во целост.
Се зависи од тоа колку ја познаваш личноста.
Да,ама јас не барав од тебе,требаше да цитирам...незнам некој таму горе спомна математикаok, sto ne ti e jasno vo temava?...."matematicki" ke ti elaboriam samo neznam sto e nejasno....