Амбасадата на САД демаскирана

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
da ova super go objasna no sepak soros direktno ne finansira tuku ima humanitaren karakter negovata kampanja ili negovoto davanje na pari sesto e drugo povrzano so nego no ne go nosi negovoto ime a investiralo vo MKD moze da se zeme kako investicija
Па ако земеш за инвестиција да ги рачунаш Силмак и Фени на кој им плаќавме струја практично до вчера затоа што им даваа плата на 2 000 Македонци прекусила,тогаш гледам како резонираш на работите.Па тие бе само на струја ни исцицаа скоро милјарда евра заедно со неколку други нивни гиганти со кој се натегнувавме дали ќе дадат некој денар.

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
so zboras be abc?? so mesas babi i zabi auu pa stvarno ne znam za sto da ti repliciram sea posto ova so go kaza ne se moi zborovi i gledam deka eptem gi mesas rabotite. sto vrska ima sega soros so silmak i so drugite fabriki te molam i ne mi repliciraj

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
so zboras be abc?? so mesas babi i zabi auu pa stvarno ne znam za sto da ti repliciram sea posto ova so go kaza ne se moi zborovi i gledam deka eptem gi mesas rabotite. sto vrska ima sega soros so silmak i so drugite fabriki te molam i ne mi repliciraj

Па не се ни мои.:)

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
:) Naucna fantastika .Samo dobar film .Se toa sto go imat Rusite neka si go nauckat vo gaz, a jas povekje mu veruvam na Washington odkloku na Moskva. Mekkejn republikanecot koj veruvam ke bide sleden us president , deneska dade bezrezervna podrshka na Makedonija.:smir:
a Washington kako onoj meteorologot : ne sum siguren , ama zimata ke bide mnoogu ladna, toa indijancite veke vtora godina sobiraat drva ko ludi.......
....za celiot vic ..javi se, inaku, ako ne si znael ova budalive Rusi imaat interkontinentalni sistemi tri svetlosni godini pred amerikanskive..:) kako?? zosto?? , neznam...prasaj amerikanski experti :)
verojatno na vremeto go " maznale" profesorot koj go ucel Fon Braun :)

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
91-ва година кога МК добиваше независност едино САД застанаа решително на наша страна.Евреите владеат со САД,тие со нас.Има некој проблем АБЦ???:toe:
И дај кажи јасно кој к.. ти е со антисемитизмов???:tapp:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Evreite se narod bez koreni vo zemja. Zatoa sto e vladeeno so mileniumi so niv, zatoa sto bile robovi na Egipet, sega vrakaat na cel svet. Vo krv i koski im e vlezeno. Nema siromasen cifut, nema taze izbanjat cifut, ama i nema cifut koj ne gleda da naplati na covestvoto.
Tie samo se bogatat, kako ednistvenite lugje (spored nivnata vera) na zemjata. Samo tie se lugje i pravednici, site drugio se za otstrel.

valjda zatoa mu e.

Inaku, deka vladeat so cincarite ne znam, ama so drugo se, da.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
91-ва година кога МК добиваше независност едино САД застанаа решително на наша страна.Евреите владеат со САД,тие со нас.Има некој проблем АБЦ???:toe:
И дај кажи јасно кој к.. ти е со антисемитизмов???:tapp:
Не знам кај виде антисемитизам во моите постови,јас само пропагирам отворен и неприкриен семитизам,практично им се восхитувам како можат да владеат со светот,кажи барем една реченица каде сум навредил некоја целна група или недај боже нација,а да не им се извинам.
Е сега доколку тебе ти пречи вистината која ја изнесувам на овој форум тоа е друга работа,впрочем затоа форумот е интересен да ги спротиставиме нашите мислења најдемократски и отворено без влакна на јазикот.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Тогаш се извинувам.Погрешно сум те разбрал.Иначе и мене ми се интересни Евреите.Тие се се она што ние не сме.Имаме и заеднички работи.:helou:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Тогаш се извинувам.Погрешно сум те разбрал.Иначе и мене ми се интересни Евреите.Тие се се она што ние не сме.Имаме и заеднички работи.:helou:
Практично никој не ми пречи,додека навистина не ми "запречи".:)

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
da ova super go objasna no sepak soros direktno ne finansira tuku ima humanitaren karakter negovata kampanja ili negovoto davanje na pari sesto e drugo povrzano so nego no ne go nosi negovoto ime a investiralo vo MKD moze da se zeme kako investicija
Koga bi znael poveke ne bi se osekal sega ko sto se osekas... lost! hehe

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
бог да чува...сега ми е јасно зошто сме какви што сме...злоба злоба и само злоба

ако има инвестиции..зошто има..ако нема зошто нема...немаме сојузник затоа не поделија..е сега го имаме најсилниот ама ете нечини

Абц се слушаш ли....прво пликаш на се еврејско а потоа

Па јас прашав некој да не знае која инвестиција во Македонија е позначајна а да не потекнува од Еврејско потекло
но сепак во негативен контескст..логика?

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
бог да чува...сега ми е јасно зошто сме какви што сме...злоба злоба и само злоба

ако има инвестиции..зошто има..ако нема зошто нема...немаме сојузник затоа не поделија..е сега го имаме најсилниот ама ете нечини

Абц се слушаш ли....прво пликаш на се еврејско а потоа

но сепак во негативен контескст..логика?
Е па ај одсега да се лажеме на форумов,за да ни биде поубаво.Јас воопшто не плукам на се Еврејско,туку само ја кажувам вистината која понекогаш знае да биде многу,многу,поболна и од најголемата лага.
Инаку Хазарите и Албанците заедно ја напуштаат својата прапостојбина некаде од 10-12 век,за да се рашират низ светот,разликата помеѓу нив била што едните го примиле јудеизмот како религија а другите исламот.
Се разбира дека оние што го примиле јудеизмот станале доста поуспешни па денес малку повеќе се на Албанска страна и само ни изгледа дека ни помагаат во моментов,се додека не не полијат со ладна вода како и многупати досега.Си велам дека доколку ја знаете уште оваа болна вистина ќе бидете помалку шокирани од воденото изненадување што ни следи во наредниот период.
А доколку сакате можам и да ве лажам иако тоа досега ми е слаба страна.:)

tomsaso

Пемпере
Член од
10 септември 2005
Мислења
1.387
Поени од реакции
339
евреите и власите се први секаде, ама не поради некое екстра лоби или не знам што, пред се се многу интелегенти, трудољубиви, штедливи.Формирањето на лобито доаѓа од кој ќе застанат еден куп на главни позиции, значи прво треба како индивидуи да успеат после нешто групно да прават. затоа се дочепуваат до моќни позиции..
Пр. од Нобелова по економија, од педесетина награди, десетина души НЕ се Евреи. А дефинитивно Евреите не ја добиваат туку така наградата оти се евреи, ами оти направиле нешто значајно.

Kajgana Shop

На врв Bottom