Амбасадата на САД демаскирана

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
иако веке знаевме обаво е и официјално да се чуе.

Македонија станува најсилната балканска зона на интерес на Американците на балканот.

ЦИА го повлекува главниот оперативен штабза балканот од Атина и го сели во Скопје.фирма изведувач е Гранит кој бил одбран по увидот на ирачките бункери и силоси кој Гранит ги има градено за режимот на Садам Хусеин пред триесетина години.

јеби га тркалото се врти, доста им беше на грците харање 50 години..наредните 50 топката е кај нас.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ха ха од кога само викав за оваа опција - (во темата за Амбасадата) ајде американ сапорт, добро е.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Super, imame nova Tvrdina :tv:

American Kale :pos:

Kakvi takvi podobro e da imas sojuznik vo Amerikancive, ne deka premnogu gi simpatiziram ama se dodeka postoi korist za nas posebno sega e mnogu vazno.

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Aj amerikanska na kale, nego najava ima deka i Israel ja snimal lokacijata pred(do) USA Emb. i deka navodno i oni ke gradat gore ambasada.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Abe aj sea spekulacii... sto ke mu na Israel baza vo Skopje..pokraj onaa "memorijalnata" SALA kaj stara avtobuska. :toe:

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
за израел е точно..не знам за амбасадата ама тие влегуваат како десна рака на Американците..

се одржаа заеднички воени вежби на криволак,се дозволи купување на беспилотни летала, модернизација на Арм, директна авио линија и симнување на визите, трговски во карпош, сончев град, ние меморијален центар, почесен граганин..и така натака

едноставно нелии..ебете се комшии...по игра на случајност, судбина или божја интервенција, влеговме во најфраерското друштво..и тоа на долг рок....

Член од
22 мај 2006
Мислења
400
Поени од реакции
4
koga trebase da im go smukame na amerikancite ne im go smukavme,
a koga ne treba, togas im go smukame.
Skapo ke ne kosta kratkovidnosta i kladbata na iskriveniot konj.

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
во право си..како што скапо ги кошташе Јапонија, Израел, Емиратите, Турција и ...а да ГРЦИЈА...ептен лошо поминаа последните 50 години..греота

Член од
22 мај 2006
Мислења
400
Поени од реакции
4
Pa vo toa e i tvojata i kratkovidnosta na poltickata scena vo Makedonija. Amerika ne e taa sto bila pred 50, 30 i 10 godini. Se ima svoj rast, kulmminacija i pad. Vo padot ne se kladi, ama ti nego ne mozes da go vidis.
Da ne pravime muabet za toa, sto USA ne zastanala zad makedonskiot nacionalen interes, koj vsusnost i ne postoi na makedonskata politicka scena. Taka da, luk i voda i teska luzerska rabota.

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
дајте аргумент и доста кобите како баби...аргументиииииии

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
аргументи немаш..зошто ги нема

типично македонски..плукај по тој кој те помага, величи го тој кој те гази

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Pa vo toa e i tvojata i kratkovidnosta na poltickata scena vo Makedonija. Amerika ne e taa sto bila pred 50, 30 i 10 godini. Se ima svoj rast, kulmminacija i pad. Vo padot ne se kladi, ama ti nego ne mozes da go vidis.
Da ne pravime muabet za toa, sto USA ne zastanala zad makedonskiot nacionalen interes, koj vsusnost i ne postoi na makedonskata politicka scena. Taka da, luk i voda i teska luzerska rabota.
....ima nesto vo toa....., ama Amerikanci vo princip "visoko letaat" , a koj visoko leta...epten DOOOLGOO pagja :)
...poveke me plasi faktot sto Rusija ke stavi edna spenadla so znamence na taa lokacija....kako cel za nekoja nuke glava :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Taa spendalata Concrete e ona sto e losoto.
Mada i bez nea nema da ja preziveeme nuklearnata zima koja sledi.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
На Евреите им изградивме еден Меморијален музеј на холохаустот кој е комуникацијски поврзан со Американското Кале,инаку Израелциве стално како по закон се шлепаат со Американциве и нема да ме зачудува фактот дека скоро сите вработени во Амбасадата на САД сигурно ќе бидат Евреи.
Сончевиот град всушност затоа се гради,луѓето мислат да останат подолго време на овие простори,некако им стана тесно во Израел,а и онака Македонија е спомната во нивните книги,Тори,Талмуди и стар завет од Библија.Всушност затоа ја купија и Алумина пред некој ден,ќе ја прават мега старски дом,амбасадиве мора да имаат и пензионери еден убав ден,нели?:)

Kajgana Shop

На врв Bottom