Што би направил ако...?

• Креатор на темата Креатор на темата Natural-girl
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи кој ми го дава апчето или на пример ако биде во кутија како аналгин или нешто слично ако е сигурно апче би го зела ако не би трпела ама дома не би заминала.Еееее ме замисли никад не сум помислела на такво нешто :wink:
Што би направил/а ако си бил/а на трчање и доаѓаш дома да се избањаш и потоа да излезеш со дечкото или женската а во тој момент ти снемува вода? Немаш време да чекаш да дојде вода пошто и онака касниш?

Хмм, па што да правам, би зела влажни марамици, би се забришала колку можам, би си прснала дезодоранс, би се облекла и би излегла. :)
Што ако не си депилирана, а си договорена вечер со дечко ти и во последен момент гледаш дека немаш веќе крема за депилирање, што ќе направиш?

П.С. Ако си машко, ќе те замолам да не одговараш на ова прашање. :ha:

Нека одговорат девојките, него, друг пат поставувај прашања за 2та пола :)

Нека одговорат девојките, него, друг пат поставувај прашања за 2та пола :)
Па добро де, не ти е ни тебе забрането да поставиш прашање само за едниот пол, не е тоа ништо лошо. :)
Ете зошто мислам дека треба да има подфорум посебно женско и посебно машко катче! :pos2:

ja celo vreme ke dremem u zenskoto :P:P:P

Што би направил ако останеш без струја дома .. и без пари каде би отидол што би направил ?

А зошто мислиш дека би отишла некаде ако снема струја? :)
Ако е дење нема толку да ми смета ако снема струја, ќе издржам малку без компјутер и телевизија, а ако снема навечер што ќе ми се пари?
Не би отишла ваљда во мотел да спијам поради тоа што снемало струја. :pos2:
Што би направил/а ако се враќаш доцна навечер од некаде и некои кучиња почнат да лаат и да трчаат по тебе?

Па ке видам до мене ако има некој камен ... ако има ке ги мајам .. ако не ке застанам и со нози ако нема спас со нози ке терам каде некаде има да се качам а ова се ке го мислиш во трчање кога ек бегаш право би се качил на првата кола или првото дрво !!!
Што би направиле ако се фатиш со дечко / девојка и те остави на првиот ден .. !?

Би му отишла каде што работи/учи, би му залепила една, или не, подобро би го акнала по јајца и би си нашла друг дечко уште истата вечер во диско. :pos::pos::pos:
Што би направил ако излезеш со некоја девојка на дејт и седнете во некој ресторант, а има некој пар до вас и дечкото нарачал во колачето да и стават на девојката прстен и ливче "дали ќе се омажиш за мене?" а тоа колаче по грешка и го даваат на твојата девојка и таа прифати? :pos:

Па тоа и не верувам дека може да се случи во реалниот живот.
А ако прифати, не бе нема таква освен на филм.
Што би правел ако се заглавиш у лифт и ти кажат дека ќе те одглават за 10 саати?

Ако животот не ми е во опасност, би му побарал да ми поддаат од некаде крстозбор или судоку, и би се занимавал тие 10 часа....
Што би направил ако дури сте излезени со некоја дотична на кафе, наместо шеќер ти турат сол во кафето?

Би ја викнал и би и кажал малце повеќе концентрација на работно место. И се разбира да направи ново, мада не пијам кафе.
Што би направил ако ти влезе некој лопов дома, и го начекаш ненадејно ?

Би зела тавче и удри мавај по главата на лоповот. :kk:
Што ако излезеш на дејт со девојка и прво идете во ресторант и ти нарачуваш кромид уз јадењето (незнаејќи дека ќе те покани да влезеш кога ќе ја испраќаш), а немаш мастики во себе. Што би направил?
*Сега прашање за припадниците на понежниот пол (како мене:)), во случај да е ЧПМ припадник на тој пол. :w:
Што ако ти договорат дејт на слепо и се иде супер, си одговарате, ти се допаѓа, ама тој во ресторантот покрај тоа што нарачал што има и што нема, уз него нарачал и кромид. Дали ќе ти се згади и ќе сакаш да бегаш што побрзо, или воопшто не би ти сметало? :ha:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom