Пробугарското Ратко офанзивно против Македонија!

Член од
21 декември 2007
Мислења
168
Поени од реакции
1
Auu, znaci toa RaDkoto uste postoilo? Auu? More trebase ona decata so togas dimna bomba im frlija da im frlat nesto dim sto ke gi napraese.
Sto se cudite, ke go teraat toj muabet ili dur ne ne snema od karta, ili dur ne se sluci Bozjo Chudo

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
ратко??? не ке да е ратко..да не грујо лично???

премиерот доага а објектот е необезбеден непрочешлан и толкава карта во овие клучни моменти никој не ја приметува..ма немој

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Се е тоа смислено за да има вето од Грција, а да не бидеме ние директно виновни.

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
кога почна целава шарада со Грујо искрено верував дека ке биде подобро..но како поминува време и гледам кој потези ги влече, кој луге ги става на позиции...повеке од јасно е дека љубчо 2..ке долета на македонски крила и после ке не крои по бугарски терк...ке отворам една тема баш за ова па кажете ми кој македонец ..кој од вас би се однесувал вака...

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
кога почна целава шарада со Грујо искрено верував дека ке биде подобро..но како поминува време и гледам кој потези ги влече, кој луге ги става на позиции...повеке од јасно е дека љубчо 2..ке долета на македонски крила и после ке не крои по бугарски терк...ке отворам една тема баш за ова па кажете ми кој македонец ..кој од вас би се однесувал вака...
Ееееее,имаше еден,што ви кажуваше скоро секојдневно за тоа,ама вие не му верувавте.:)

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
ke se opametat ABC ke se opametat......
no nas narod saka da se uci na sopstveni greski...skolo ne go intresira :)

Член од
9 октомври 2007
Мислења
1.126
Поени од реакции
24
ратко??? не ке да е ратко..да не грујо лично???

премиерот доага а објектот е необезбеден непрочешлан и толкава карта во овие клучни моменти никој не ја приметува..ма немој
Можеби Груевски е македонската судбина. Груевски наследник на големиот Александар Македонски. Груевски Македонскиот ке не поведе во големите македонски и светски проекти. Можеби тоа било некое божје предкажување.

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Можеби Груевски е македонската судбина. Груевски наследник на големиот Александар Македонски. Груевски Македонскиот ке не поведе во големите македонски и светски проекти. Можеби тоа било некое божје предкажување.
Да не те познавав ќе помислев дека си ретардиран а ти си само еден обичен провокатор.

Kajgana Shop

На врв Bottom