- Член од
- 2 септември 2007
- Мислења
- 2.155
- Поени од реакции
- 176
Постојат ли песни во кои се спомнува вашето име? Ако постојат, како ви се допаѓаат и дали си ги посветувате на себе? Или, посакувате ли во некоја песна место туѓото име да се пееше за вашето?
Се викам Кристина. Песна АПЛА за моето име е онаа од Здравко Чолиќ- Једна зима са Кристином. Многу ја сакам песнава. Ама, ептен! Обавезно ја пеам на цел глас ако се пушти негде, и многу ми е мило што Здравко се наканил да пишува песна за мене :pos2: Друга песна за Кристина не ми текнува...
Ме викаат Тина и заради тоа кон песни со моето име ќе си ги придодадам и оние во кои се спомнува Тина:
Тинке Катинке - од не знам кој народњак - не ја сакам
Lou Bega - Mambo number 5 "...a little bit of Tina's what I see..." - ми годи, ми годи секако
...Не ми текнуваат други, а имаше уште некоја сигурно
Се викам Кристина. Песна АПЛА за моето име е онаа од Здравко Чолиќ- Једна зима са Кристином. Многу ја сакам песнава. Ама, ептен! Обавезно ја пеам на цел глас ако се пушти негде, и многу ми е мило што Здравко се наканил да пишува песна за мене :pos2: Друга песна за Кристина не ми текнува...
Ме викаат Тина и заради тоа кон песни со моето име ќе си ги придодадам и оние во кои се спомнува Тина:
Тинке Катинке - од не знам кој народњак - не ја сакам
Lou Bega - Mambo number 5 "...a little bit of Tina's what I see..." - ми годи, ми годи секако
...Не ми текнуваат други, а имаше уште некоја сигурно