Уна Маџија ди Бада Бинг!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.307
badadt6.jpg

Само искусни магионичари ова го можат... од слика во слика да влетаат... :)

И да знаеш дека само таквите тоа го можат.
:pehar::pos::pos::pos:

Интересно, но ништо посебно!

Love U komit4e.

Ете драги форумџии, што ви се вика ловечко око.

Пичку мајчину, сега ми ги сруши сите идеали да бидам новиот Flix :(
А што, моето мислење е толку релевантно? Секој гледа различно. Ако за мене е добро, за друг лошо и обратно! Поздрав:smir:

А што, моето мислење е толку релевантно? Секој гледа различно. Ако за мене е добро, за друг лошо и обратно! Поздрав:smir:

:pos: не се наљутив бе сине, го “гибав“ фликси малку, пошто он е мајстор у фотошоп... (симињам капа, тука нема иронија) :smir:

Твоето мислење е секако важно за мене и за форумот... сепак си еден од најпопуларните на форумот :helou:

уште и позади два прста позад acid ахахаха финта еј :pos: :pos:

:pos: не се наљутив бе сине, го “гибав“ фликси малку, пошто он е мајстор у фотошоп... (симињам капа, тука нема иронија) :smir:

Твоето мислење е секако важно за мене и за форумот... сепак си еден од најпопуларните на форумот :helou:
Фала за убавите зборови, го ценам тоа! Знам дека сите мислења се важни, исто и мене ми се важни мислењата на останатите членови. Може и да се научи нешто од сечие мислење, од секое искуство! Никој не се родил учен, па ни јас! На форумов има секакви карактери, има шаренило од размислувања што го прави најдобар во Македонија! Да продолжиме со исто темпо!

Му влегол на Ацид на фотка....каков човек е овој Бада, каков?

Баде I I I I.

епа јас ништо не разбрав... што е финтата на сликата???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom