Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ја пропушти...не ни имашеАјде кајганџии што бидна со билјард собиранкава, да не ја пропуштив?
http://www.motika.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=2160&Itemid=2А за играње билјард на веб ке ми даде некој лиНК!
А за играње билјард на веб ке ми даде некој лиНК!
Би ти го препорачал Grand Billiard. Ваквиве флеш игрици се далеку послаби и понеинтересни. Ево ти download линк,
фала:smir:Би ти го препорачал Grand Billiard. Ваквиве флеш игрици се далеку послаби и понеинтересни. Ево ти download линк,
Еј и ја сум за у петок само малце времево ми е бош, до 14:10 сум у школо, дај некако за 16, 17 да го направиме..Луѓе дајте бе стварно ск-матачи да се собереме и да идеме на билјард.
Може у петок у 14:30 пред МаксПул?!![]()
Еј и ја сум за у петок само малце времево ми е бош, до 14:10 сум у школо, дај некако за 16, 17 да го направиме..
Ми одговара и мене, ама не во 2, покасно...Океј бе ај нека се изјаснат и другиве па ќе се договориме.![]()
Мене ми одговара покасно...пошо прво ќе снимаме песна со малиот,па ќе доаѓа кај мене,па после ако не да го зеам и него...????Луѓе дајте бе стварно ск-матачи да се собереме и да идеме на билјард.
Може у петок у 14:30 пред МаксПул?!![]()
Ај у 7 у Макс, мене ми одговара тогаш...Епа одговара петок накеј 6-7????
Ако си за кажи ќе го известам виктор...ја ќе зеам еден другар,ако можеш ти земи некој и ќе се собереме
Али у макс да играме...