Подобро кажано е дека жените сакаат и го бараат во мажите САНЧО ПАНСА.:helou: жените сакаат мажите да се духовити а не вечно намуртени ,да не мислат само на работата ,да не се скржави и најважно да не се типични балканци ,туку да ја почитуваат слободата на жената.:smir: :smir:
Не се труди да им објасниш што сакаш кај еден маж, нема ефект, нема да се разберете. Најпросто да им кажеш (да им објасниш) пак нема да сфатат Ти ќе му речеш те сакам, он ќе ти рече зошто? Ти ќе му речеш не те сакам, он пак зошто? Па тебе ќе ти се здосади да си играш 1000 зошто 1000 затоа, а тој пак нема ништо да сфати. Чуден е машкиот мозок ич не фукнционира кога најмногу требаЏорџ Мајкл во песната Father FIgure многу добро отпеа што сакаат жените...Геј маж го сфатил штосот...Иронија ли е што ли е...
тоа де ама за нив има се ако не им да де еден они без проблем ке најдат друг доколку се јаки свачаш?sakaat SE
ama SE nema
Или на кратко кажано, пари и кур.Ma najchesto, "romantichen sponzor so dobar alat", posho ako ne e romantic-ke bide klasic namkor dosaden, ako nema pari ke se vrtat u siromashtija i mediokritet, i ako nema dobar alat ke ima kavgi-posho zenite se nervozni dosta koa se neonadeni ili nedoonadeni.
Ali najchesto ne im se pogodue se u eden sklop, pa zatoa i sharaat nastrana da si gi zadovolat potrebite do kraj i asalno, poshto se dosta ispolnitelni kako priroda na egsistencija i baraat za vozvrat se sto mozat oni da ponudat vo zivotot.
Chista logika...:pos2:
Ех што не се јавиш цел живот барам таква ама коа и подарив се тоа на крај ме остави зш според неа бев папучар само затоа што не бев типичен балканец и ја почитував нејзината слобода. Заклучок сите барат таков тип а коа ќе го најдат си играт со него:helou: Ме изнасмеа , жените сакаат мажите да се духовити а не вечно намуртени ,да не мислат само на работата ,да не се скржави и најважно да не се типични балканци ,туку да ја почитуваат слободата на жената.:smir: :smir:
Абе ти дечко сите да не не имаше поминато, па што знаеш какви сме дури и у проценти? Ко да земам јас да кажам сите машки се кретени и идиоти -.- Што генерализираш, ако си немал среќа, не треба да лечиш фрустрации врз цел женски род.Или на кратко кажано, пари и кур.
No offense, не се сите такви.
Негде во 80% од случаите.
20% = или е премногу глупа, или е премногу грда, или веќе го има кешот само курот и фали.