Што сакаат (бараат) жените?

Член од
25 февруари 2008
Мислења
8
Поени од реакции
0
Ma najchesto, "romantichen sponzor so dobar alat", posho ako ne e romantic-ke bide klasic namkor dosaden, ako nema pari ke se vrtat u siromashtija i mediokritet, i ako nema dobar alat ke ima kavgi-posho zenite se nervozni dosta koa se neonadeni ili nedoonadeni.

Ali najchesto ne im se pogodue se u eden sklop, pa zatoa i sharaat nastrana da si gi zadovolat potrebite do kraj i asalno, poshto se dosta ispolnitelni kako priroda na egsistencija i baraat za vozvrat se sto mozat oni da ponudat vo zivotot.

Chista logika...:pos2:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Ако под јака женска подразбираш женска која што е убава, паметна, образовена, полна со самодоверба, девојка која што знае што сака во животот итн. а која што нема дечко и е слободна тогаш верувај дека тешко можеш да ја освоиш затоа што таквите девојки се ретки на денешницава, имаат високи критериуми и како што кажав знаат што сакаат.За да освоиш една ваква девојка треба да и го погодиш вкусот и многу да се бориш за да ја освоиш како би и дал до знаење дека таа навистина вреди за тебе.Сега незнам, можеби девојката ќе се вљуби во тебе па полесно ќе ја освоиш :pipi:.

E

`EsCaPe`

Гостин
Шо глупаво е ова.. -што сакаат жените- ..
Бре , ко сите исти да сме и ко сите да сакаме исти работи..

Зависи ..

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
:helou: жените сакаат мажите да се духовити а не вечно намуртени ,да не мислат само на работата ,да не се скржави и најважно да не се типични балканци ,туку да ја почитуваат слободата на жената.:smir: :smir:
Подобро кажано е дека жените сакаат и го бараат во мажите САНЧО ПАНСА. :toe:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Џорџ Мајкл во песната Father FIgure многу добро отпеа што сакаат жените...Геј маж го сфатил штосот...Иронија ли е што ли е...:)

П

Пепси_

Гостин
Не знаат ни они шо сакат важно каа имаш и каа даваш (пари,чоколадо,подароци и тракатанци) сите те сакат и ногу те обожават...за жал тоа трае привремено :toe:

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
minimum ------- requirements:
1000 денари вџеб
италјанска облека
скутер априлија
Голв 4 or more : ))
и Стан со парно греење:smir:

H

HITCH

Гостин
Џорџ Мајкл во песната Father FIgure многу добро отпеа што сакаат жените...Геј маж го сфатил штосот...Иронија ли е што ли е...:)
Не се труди да им објасниш што сакаш кај еден маж, нема ефект, нема да се разберете. Најпросто да им кажеш (да им објасниш) пак нема да сфатат :toe: Ти ќе му речеш те сакам, он ќе ти рече зошто? Ти ќе му речеш не те сакам, он пак зошто? Па тебе ќе ти се здосади да си играш 1000 зошто 1000 затоа, а тој пак нема ништо да сфати. Чуден е машкиот мозок ич не фукнционира кога најмногу треба :toe:

п.с. да, најлошо е што геј маж сфатил, а овие „нормалниве мажиња“ што се прават фраери ни су одавде :smir:

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Ma najchesto, "romantichen sponzor so dobar alat", posho ako ne e romantic-ke bide klasic namkor dosaden, ako nema pari ke se vrtat u siromashtija i mediokritet, i ako nema dobar alat ke ima kavgi-posho zenite se nervozni dosta koa se neonadeni ili nedoonadeni.

Ali najchesto ne im se pogodue se u eden sklop, pa zatoa i sharaat nastrana da si gi zadovolat potrebite do kraj i asalno, poshto se dosta ispolnitelni kako priroda na egsistencija i baraat za vozvrat se sto mozat oni da ponudat vo zivotot.

Chista logika...:pos2:
Или на кратко кажано, пари и кур.

No offense, не се сите такви.
Негде во 80% од случаите.

20% = или е премногу глупа, или е премногу грда, или веќе го има кешот само курот и фали.

V

Viktor g

Гостин
:helou: Ме изнасмеа , жените сакаат мажите да се духовити а не вечно намуртени ,да не мислат само на работата ,да не се скржави и најважно да не се типични балканци ,туку да ја почитуваат слободата на жената.:smir: :smir:
Ех што не се јавиш цел живот барам таква ама коа и подарив се тоа на крај ме остави зш според неа бев папучар само затоа што не бев типичен балканец и ја почитував нејзината слобода. Заклучок сите барат таков тип а коа ќе го најдат си играт со него

Член од
10 септември 2009
Мислења
142
Поени од реакции
14
Или на кратко кажано, пари и кур.

No offense, не се сите такви.
Негде во 80% од случаите.

20% = или е премногу глупа, или е премногу грда, или веќе го има кешот само курот и фали.
Абе ти дечко сите да не не имаше поминато, па што знаеш какви сме дури и у проценти? Ко да земам јас да кажам сите машки се кретени и идиоти -.- Што генерализираш, ако си немал среќа, не треба да лечиш фрустрации врз цел женски род.

Kajgana Shop

На врв Bottom