Впечатоци од роденденска Кајгана журка! (слики: http://galerija.kajgana.com/)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ливерпул ФАн,дали Ацид беше камен-пијан?

Не. До 12, доека сите не се разотидоа од Динамик, не беше колку што го глеав ја.

Ама затоа, после во Маракана или кај и да идат, верувам дека ќе се напраи даска. : )

Крејзи Појол, а зашто тебе те немаше ? :/

ЈУхуууууу !!

Еве сум и ја порано дома, утре утакмица рано имам ...

ИНАЧЕ, ЗАБАВАТА БЕШЕ ТОПОВИ, ЗАПОЗНААВВВ МНОГУ Кајганџии и Кајганџици :)) Ииииииии тооо, не знам што да кажам поише ...

п.с. маца да ти е срам што не дојде да се запознаеш, уствари не ни имам ја претстава како ти изглеаш ...

п.п.с. ВЕ САКАМ СИТЕ ! :back:
као помал ти требаше да дојдеш да се запознаеш:)ај наредната собиранка:)

Миланез и да ти е, и тоа многу.. И тебе сакав да те запознаам :pishtoldz

Епа ми е јас сакам сите да ве запознаам, ама ај ќе има и друг пат :)

гледам повеќе не биле на собиранка од оние што ги знам јас :)

ај среќен роденден кајгано ... сеа со три јајца се спремате во тавче :):) :helou: ... јас иако не бев ... арно си поминав со другарчињата во Тренд ... ај можеби на следната собиранка ќе дојдам :baeh:

штета што не дојдов а бев на 30 метри од вас во кастро али јбг следна собиранка доаѓам 100%

Според раскажувањата сигурно е било ЛУДНИЦА.

Другата собиранка не ја пропуштам.

Беше добро,се начукав малце поише :) Сеа моментално сме некој 15 луге у инсомниа плешаме кантер,иначе многу ми е мило шо упознав мноогу луѓе,Муах ве сакам сите :):)

Епа топ беше,си поминав ептен екстра,мило ми е шо упознав многу нови фаци,сеа моментално сме у инсомниа некој 15-20 души навалете ако сакате,Муах ве сакам сите :):):)

Ја негде кај 23:40 поминав на едно 4 минути... со некои се упознав, не ми текиња кои, ќе си пишат самите ваљда хехе... друго неам шо да додадам, освен... среќен роденден кајгано...

лудницАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААА
А
А
А

А
А
АААААААААААААААААААААААААА

ПОЗДРВ ОД ЈАСКА У БИОКО СЕ СТАЈФМЕ ИД НЕКОИЈ КОМПЈУТЕР

лудницАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААА
А
А
А

А
А
АААААААААААААААААААААААААА

ПОЗДРВ ОД ЈАСКА У БИОКО СЕ СТАЈФМЕ ИД НЕКОИЈ КОМПЈУТЕР

Да ви пообјаснам малце, Некрото со неговата Јаска, Fatty и уште еден не знам кој, беа на пиење пред забавата, а за време на забавата, си беа они прича за себе ... :) :)))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom