Нова Балканска Војна?

B

Borg_Drone

Гостин
Прочитав доста луѓе кои кажаа дека вчера ја гледале емисијата Во Центар и сите видовте кои беа гости во емисијата..
Гафур Адили (командантот на АНА) и командантот на гардата на Цар Лазар.
Го слушнавме сите командантот на гардата на Цар Лазар , кажа дека има 150 илјади спремна војска, дека ќе влезе на Косово, дека подобро е за албанците да си ќутат, го кажа и она дека неговата гарда ќе го вее знамето и на Шар Планина..
Од друга страна па командантов на АНА кажа дека Косово ќе стане независно, дека во 2012 година цела Албанија ќе биде обединета, дека Западна Македонија ќе отиде во рацете на Албанија,дел од Црна Гора, и дел од Грција....
Мене искрено речено ми беше интересно ова типче од Тирана затоа што и самиот не знае дека си игра со оган, он буквално им се заканува на 4 нации дека нивни делови ќе им припаднат на Албанија....
И што е најинтересното(па и ми падна смешно донекаде) на некој начин и се закани и на Грција, а Грција има најака авијација на балканот и има доста добро опремена војска...а исто и србите....и македонците.....(сега македонците пример немаат толку јако опремена војска како Грција и Србија али пак нашите сили се добро наоружани).

Кои се вашите мислења??
Ќе одиме ли на фронт???
П.С.

Ако веќе се отворила ваква тема администраторите слободно нека ја затворат.

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
Доволно испровоцирана :
Како размислуваат Албанците

Овој систем има свои методи

Мендух Тачи
,, Ние сакаме повеќе од независност. Нашата цел е обединувањето на сите Албанци на Балканот “

Сите ние знаеме за искажаните лаги од страна на лажно подредените , втори ,,ГРЦИ ,, на Балкан , како да небеа доволни само едните ...

Сите во светот го знаат Тоа и пишуваат за Тоа .

НА КРВОПИЈЦИТЕ НИКОГАШ НЕ ИМ Е ДОСТА

ЌЕ ИМ ДАДЕМЕ ШАНСА ДА СЕ ПРЕИСПИТААТ
А АКО НЕ ИМ ДОЈДЕ ПАМЕТ ...

ќе видиме каков ќе биде одзивот на следниот попис

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
ke odime li na front??? NA KAKOV BRE FRONT !!
Na prostorot ima mnogu oruzje , mnogu nadrkani budali i mnogu politicko mesetarenje...toa go pravi prostorot ekstremno "zapaliv".
No za gorenje trebaat i nekoi drugi NADVORESNI uslovi....
Ako se steknat takvite uslovi togas se e mozno...ne veruvam FRONT , poveke mi se cini deka ke imame nekoja varijanta na BOSANSKI LONEC, no rekov, bez KISLORODOT od nadvor gorenjeto ne e mozno.
E sega toa NADVOR...koj ti go znae ...cenata na nikelot raste, berzite pagaat,pak pocna da se mafta so nekakvi novi "UMNI RAKETI".....koj ti go znae, Gaolot odamna seta naokolu... :)

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
премногу е корунпирана Европа , за да има чиста слика пред себе , е сега е момент Русија и Кина да се покажат во вистинско светло ...
Кинезите се спремни за глобализација , всушност тоа е единствен лек за многубројниот народ кој е во ПРЕТИС ЛОНЕЦ

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
PRETIS....dobra Bosanska firma :)
Ako trgne kineskata globalizacija...otidovme jabana, so Rusija???...tie isto nemaat kriterium za sitno vezenje.....................vsusnost tesko da se najde lek :) barem za nas.....

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
мило ми е што го согледуваш тоа , ама Таму премногу врие , а веќе војводина и румунија се полни со жути ...
интересното е тоа што половина од нив прифатиле ислам !?
неможев да поверувам ( оди ѕирни кина ) .

B

Borg_Drone

Гостин
мило ми е што го согледуваш тоа , ама Таму премногу врие , а веќе војводина и румунија се полни со жути ...
Гоца темата не е за Војводина ама оди провери статистики на популацијата во Војводина па после кажи ми дали врие од жути......

А темата е Нова Балканска Војна :)

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
свесноста е состојба , дарба .
За да се свати поимот , треба да се надмине секојдневие ...
Жал ми е што ретко кој може да свати што се крие под поимот ГЛОБЛИЗАЦИЈА

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
mene ...da ti kazam pravo IC NE MI E MILO STO SOGLEDUVAM....blazeni oni koi neznaat...vidi sto im e "uboo"....Gvujo (Sekernata) i se e mozno ....

Гоца темата не е за Војводина ама оди провери статистики на популацијата во Војводина па после кажи ми дали врие од жути......

А темата е Нова Балканска Војна :)
ke nema , no i da IMA stom si zapnal.....,sekogas ima dva izleza: ILI NIE KE IM E...ME MATER ILI TIE NAS, ako nie im e..me mater..super , no ako tie nas ....I TOGAS IMA DVA IZLEZA....
..............................i taka se dodeka ne dojdeme do EDNIOT IZLEZ: niz debeloto crevo na Lucifer :)

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
имаш право на нашите празни глави им е лесно , прашај ги ТИЕ низ светот што немаат веќе што да изгубат...
Борг ќе те асимилирам , невозможно е да се спротиставиш ...
КИНА дели оружје , комшииве купуваат , МОРАЛНА ЕТИКА е нешто непознато , а слабо стојат со математика за да го решат проблемот.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
имаш право на нашите празни глави им е лесно , прашај ги ТИЕ низ светот што немаат веќе што да изгубат...
Борг ќе те асимилирам , невозможно е да се спротиставиш ...
КИНА дели оружје , комшииве купуваат , МОРАЛНА ЕТИКА е нешто непознато , а слабо стојат со математика за да го решат проблемот.
ne se samo niz svet TIE STO NEMAAT STO DA IZGUBAT.....i kaj nas stanuvaat MNOZINSKI PAKET...samo uste nikoj toa ne im go kazal... :)

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
има добри математичари МАКЕДОНЦИ , доволно за цел НАРОД ...

И Груевски е еден од нив ...

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Ако има, сите ќе си ебеме мајките.

N

n/a

Гостин
Eve vi dve mislenja od vcera...
i ne pijte tolku jako caffe od sabajle,posto loso vi se odrazuva.
Aj sega git eden krug trcanje okolu zgrada da potrosite malku energija:

1.Ima tipovi koi sto edvaj cekaat da vlezat u ustite na novinarite.
I da im stanat tema na muabet i da gi predzvakuvaat u site mozni i nemozni vesnici,dnevnici,emisii...
E ova pederov bas takvite gi namirisuva i im odi i pravi show...:toe:

Pa jebi ga ako onoj Hadzi ebiveter Milic e kur faktor,koga Vasko go vregjase za car Lazar trebase da mu ja tresne edna megju oci i da go isprati u tri lepe ....Ili pak mozebi seriozen terorist koj sto sprema paravojska na Eftov ili na bilo koj novinar ke mu kaze:Aha...da,da .Tamu imame stab,tamu imam trupi,vooruzeni sme so toa i toa...LOL :pop: Samo tebe te cekav da ti kazam e odgovorot.I mrs u.p.m klovnu eden da ne te vidam pak.

Da ne go analiziram sega i Gafur-i toj legenda.

Bitno e sto onoj Eftov namirisuva takvi dilajli i pravi show,najverovatno i zatoa sto ima mnogu hmmm...neizziveana i prosta publika koja sto saka da vidi takvi splacini.
I priznavam-:toe:-on svesno go koristi toj fakt i pederski manipulira so toj del od javnosta.

2.Sto ke bide zustro be?
Ti stvarno veruvas deka ako ima pak sranje na Kosovo ke se tepaat onoj Hadzi ebiveter Milic ili Gafur Adili?
LOL :pop:
Pa tie dvajcata brakja moze da bidat po rasipanost-:toe:-nisto od niv.Ke se skrijat ko ofucani picki smesta i dvajcata.
Ima drugi koi sto ke se tepaat.Ama posto ne se taka namesteni kartite na sudbinata ovoj pat,ne vredi ni da se objasnuva koi se tie.

Bitno,deca zapamtete od ovoj cas deneska :pos2::
I toj Gafur,i toj Hadzi Milic se kreteni sto resile da plasat mali deca i seljaci i da turat na taa smetka nekoja para u dzep.

Kajgana Shop

На врв Bottom