Колку време најмногу имате издржано без спиење?

• Креатор на темата Креатор на темата LostGhost
  • Време на започнување Време на започнување
3 дена на полуматура.

1 ден највише коа патував накај албанија не спиев цел ден али после тоа као што легнав бе се мрднав

прошлата недела го направив сопствениот рекорд за време на испитна сесија, 70ч без спиење, али надокнадив сеа:)

36 саати,важно за тоа време одлично си поминав и се разбира на крај се комирав околу 20 саати

24 саати не сум можел да заспијам,исто така кога патував накај Бугарија(Албена)14 саати

Најмногу без спиење сум издржал 6 дена и 7 ноќи. :tapp:

шо знам 24-25 саата негде мада мислам дека можам и поише да терам пошто со 6-7 саата сон сум функционален,не ми треба којзнае колку спиење. :P

скоро два дена, кога патував од овде до солун со воз, па потоа со авион до лондон. не сум сигурен дали мењав авиони оти беше тоа кога бев за прво оделение.
кога дојде време за спиење не спиев многу, околу 10 саати може, ама знам дека после тоа еден период јадев ко луд

24 саати и тоа вака повеке пати во неделата епа сеа брзо се случува ова :baeh:

пред некое време 29 саати немав спиено и не би сакала пак така...

47 часа како издржав ни јас незнам.. после бев заспал во една пицерија додека чекав пица од таму дома се најадов и дома во зимски сон :):):)

:helou:Три дена, кога бев многу болна после третиот ден ми почнаа халуцинации ,да ми излегуваат змии од таванот и слични страшни нешта ,се пожалив кај лекарката ми даде нешто за заспивање и така се смирив . многу страшна работа .:smir:

баш сеа тестирам, ако ме нема на форум подолго време нека ве упати некој кој што знае кај живеам зошто ке се служи блага пченица позз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom