Сте пуштиле ли солза на некој филм?

• Креатор на темата Креатор на темата KL0$AR
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш не сум плачела на филм се додека не ги гледав Есен во Њујорк-кога на крај излегува докторот и само ја мафта глават во знак дека Винона Рајдер не преживеала,и Сирена- кога малото девојче чиј татко е починат на крај го сфаќа тоа и е среќна за животот.Само на овие два филма ми се насолзуваат очите.

I am Sam - Перфектна глума, секако Шон Пен ќе те натера да плачеш.
Click - Само на таа сцената кога излегува од болница, ноќе, кога врне дожд.
И секако овде доаѓа my favorite - The Green Mile.
Имаше и еден цртан филм Brother Bear се вика, и тој онака ме остави тажен.
Ghost - Деми Мур и Патрик Свејзи....no comment
Pa na taa scena zaplakav koga i go podava livceto na ex-soprugata

На Detroit Rock City, кога мајка му од Џем ги запали четирите карти за на концерт. :(

На Филм, прв пат имам плачено на Жолтко... Многу тажен филм и прв филм што ме освои...А исто имам плачено и на Пијанист и на Клик

Не треба да се прашува дали сте заплакале на некој филм,треба да се праша колку време сте плачеле

Perfume-морат да го гледате, уникатна приказна:(
Amadeus-супер филм
300- филмов не ми се свигат, ама на крај имат некој моменти :wink:
Meet Joe Black- супер е филмчево..супер приказна
TROY-немам зборој за филмов...на крај имат неколку тажни сцени, сум се наежил ама не сум пуштил солза уште:tv:

Најтажен филм

Koj e najtazniot film koj ste go gledale ! Prebarav nemase slicna tema :) ! Btw mojot e Jas sum Sem... najtazen film sto sum go gledal !

А бе од овие индиските беше ама заборавив како се викаше. Ако најдам ќе го допишам!

Najtazen film sto sum go gledala e 'A walk to remember' ili vo prevod 'Prosetka za pametenje'. Stvarno mn ubav film, ama i mn tazen.

Најтажен, солза филм...океј, еден од нив е Legend of the fall

Najtazen film sto sum go gledala e 'A walk to remember' ili vo prevod 'Prosetka za pametenje'. Stvarno mn ubav film, ama i mn tazen.
....добар избор :smir: :helou:
Општо земено многу плачам на филмови, знам и на комедија да се расплакам :pos2: Сакав да ги издвојам овие два ама Серпико и кукленце ме превариле :)

Titanic - класика, минимум 15 пати го имам гледано и секој пат плачам

Sweet November - Charlize Theron, Keanu Reeves

City of Angels - Meg Ryan, Nicolas Cage

Patriot - Heath Ledger, Mel Gibson

сега брзо го гледав Helen of Troy како ме трогнале последните 2-3 сцени се изнаплакав

Плачев на A walk to remember зашто го гледав сама, The notebook, Message in a bottle и Million dolar baby ме растажија ама не пуштив солзи затоа што ги гледав со друштво.
На Fanaa и Titanic исто така пуштив некоја солза, ги гледав со мајка ми и се криев да не ме забележи дека плачам. :)

Не можам да се одлучам за еден па еве една листа од 10 филма:

b.gif

Barber of Siberia (1998)
b.gif

Love Story (1970)
Endless Love (1981)
b.gif

The Notebook (2004)
Untamed Heart (1993)
Casablanca (1942)
b.gif

Titanic (1997)
b.gif

The Cider House Rules (1999)
b.gif

The Outsiders (1983)
American History X (1998)

hehe izvinete za latinicata... no taze e formatiran kompjuterot i neam uste podeseno language bar :) ke go podesam vecerva :) ! pozzdrav na site i dobri filmovi ! message in a bottle e mnogu dobar isto taka :)

На The Lion King и на The Great Valley, оној со Мало Стопало диносаурусчето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom