Македонски игри - има ли?

• Креатор на темата Креатор на темата igla
  • Време на започнување Време на започнување
Да кажам само нешто пред да почнаме да мисламе на "големо". Имам доста искуство со Construction Set, за level design, landscape, но незнам ништо кога ке дојде до скриптирање и графичко дизајнирање... па ако има кандидати, што можат да потрошат малку време, нека повелат, нека се пријават.

Ако има некој идеја за некоја лесна игра, нека се изразе, ај да направиме некоја иницијатива, да се зберат малку луѓе, па да се направи нешто, барем и да е глупо...

Ајде ке почекаме да се отвори другата тема после ке праваме муабет...

otvoriv ama P.Overdrajv ja zatvori oti ima nekoj glupaci koj zboruvaat za onie flash igrickine a ne za realna igra predlozete ideja Strategia,Trkanje,Akcija

Ja predlagam da bide akcija

Ја спомнаа...демо беше...не ми работеше :)

Може некако да се стави линк до Glock? Да видам што ја фалат толку :)

Линк: Ентер цд број 22, Јануари 2007 :) По нетов тешко...

Ја имам. Да ја уплоадирам?

Шо демек екчли работи играта? :) Јас кога ја инсталирав од ентерот некои dll-иња фалеа.

Glock е скоро иста со Doom 3. Според мене срање!:tapp:

Glock е скоро иста со Doom 3. Според мене срање!:tapp:

Лол, хахахаха. Скоро иста како Doom 3. Лол, добро пак има пукање во прво лице. Тоа е истото? :pos::pos::pos:

Ја ставив да се уплоадире, кога ке заврше ке ги постирам линковите, ако дозволат модераторите.

Нема зошто да не е дозволено.. играта нити се продава, нити некој ги држи правата (коишто, всушност, и не постојат). Слободно стави ги после.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom