ВМРО-Вардар - Партија на македонските предавници!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
јас ќедодоам нешто за нашиот поранешен лидер кој многу го ценев но не можам да напишам дека повеќе не го ценам.
тој го изгради Охрид а тие не гласса за него. затоа градот е толку рајски а луѓето во него пеколни.
тој Лјубчо нас не осамостои и се Р. Македонија
за 3 години ќе има и Р. Пиринска Македонија господ да му е на помош

УДБА в дејствие!!!!

Е то имало и македонски бугари в РМ до сега отричахте сега си признавате.
Ако има поне малко демокрациа в Македониа оште много ште се поиават ама хората ги е страх.
Сега ВМРО - Вардар утре РАДКО после и други, истината излиза најаве . Сега требва и Бугариа да ги подкрепи а не да се заиграва с'с Србиа и Русиа тези които ја разделиха.

Нит ќе се регистрира, нит ништо - ем нема доволно потписи, ем работат против уставниот поредок на државата.. реципроцитет :)

Е то имало и македонски бугари в РМ до сега отричахте сега си признавате.
Ако има поне малко демокрациа в Македониа оште много ште се поиават ама хората ги е страх.
Сега ВМРО - Вардар утре РАДКО после и други, истината излиза најаве . Сега требва и Бугариа да ги подкрепи а не да се заиграва с'с Србиа и Русиа тези които ја разделиха.

Kako be DO SEGA? heheh pa kaj bea tie bugari pred 10-15 godini? :helou:

ас ќедодоам нешто за нашиот поранешен лидер кој многу го ценев но не можам да напишам дека повеќе не го ценам.
тој го изгради Охрид а тие не гласса за него. затоа градот е толку рајски а луѓето во него пеколни.
тој Лјубчо нас не осамостои и се Р. Македонија
за 3 години ќе има и Р. Пиринска Македонија господ да му е на помош

ти или си скренал или си бил отсатен последниве 20 години...Љубчо е најголемото зло што и се случило на македонија..истиот тој денес во лице ти вика...Македонци..нема македонци се тоа се Блгари

а Охрид најмалку го изградил Љубчо, и уште помалку е убав поради него..Охрид и се македонско е убаво зошто е со векови градено од македонскиот народ а не од поединци, градено е со срце..и тоа шрто е изградено во негово или било коевреме е изгрдаено од наши пари, од даноци....за џеб да не се фати маме му ебам предавничко

а додека има бугарофили како тебе ние ке тапкаме во место...

Сега ВМРО - Вардар утре РАДКО после и други, истината излиза најаве

вистината излезе...од толку бугари моравте 200 души да увезувате од бугарија....патетика

Охрид најмалку го изградил Љубчо
E сигур Лазо Колишевски го изгради, па затова секој пат му го трошат споменникот во Охрид ?! :toe:

.... бугарофилот Симјон Симев, кој и денес тврди дека "Македонците имаат бугарски корен", дека "браќата Константин и Димитрија Миладиновци се Бугари по потекло", иако се од Струга и дека песните во нивниот Зборник се "бугарски", а не македонски народни песни. Тој Симев не дозволи на програмата од "Радио Култура" да се најде ниту еден збор, или научен труд кој бил посветен на 140 годишнината од појавата на Зборникот на Миладиновци.
Mozhe li da se pishuva za Miladinovci vo temava ? :toe:
Ako da, to da pochnuvame ! :wink:

E сигур Лазо Колишевски го изгради, па затова секој пат му го трошат споменникот во Охрид ?! :toe:

Pa i plocite vo Ohid nekoj gi troshi... chudno,bidejki samo na vam Bugarite bi vi precelo toa...

Sedishteto e vo KAVADARCI ! Ima li nekoj Kavadarcanec na forum?

Koga planirame eksurzija po tikveshieto Trn?
Ke posetime i nekoja vinarska vizba uz pat :cug:
Ја су од Кавадарци!
Првпат тука читам за воа!
Ако идите ја ќе ве пречекам,че ојме заедно,а у меѓувреме ќе се распрашам кој е тиа „Чулевец“.....

Ја су од Кавадарци!
Првпат тука читам за воа!
Ако идите ја ќе ве пречекам,че ојме заедно,а у меѓувреме ќе се распрашам кој е тиа „Чулевец“.....
Gledaj da se prislamchish ubavo kon nego ! :salut:
Nekoj ubav den mozhe da te napravi ja deputat, ja minister, ja gradonachalnik ! :wink: Neli pro-Bugarskite partii doagat veke na vlast !

Распрашав нешто....
Тој Чулев не живее веќе во Кавадарци.
Имал куќа во маалото кај што живеела баба ми,ја продал и со цела фамилија се преселил за болварија.
Кога ја прашав мајка ми кој е тој:
-Ауууууу бугарофил!...........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom