Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
фала на честитките
Работнички се виде дека е далеку пред сите екипи од Македонија и заслужено го освои купот
Инаку имаше и мала група на комити

Романтичари имаат завземено неполитички став и тоа го најавија одамна.

Имаше најави од Комити само што никој не сакаше да навива заедно со Романтичари а и тие сами не сакаа “помош“. Јас не успеав да одам на стадион а на ТВ само пола саат видов. Што тоа точно скандираа од исток? И општо што се навиваше???

Честитам двојна круна...

Што се не викаа! Каури, нема не ке се роди поголемо курвиче од македонче, ама највише ме изволтира “ТОШЕ Е ПЕДЕР“! Цела утакмица го викаа ова...се изнервирав невидено. Имаше мали реакции од нашиве, ама ништо...или не сакаа да превземат нешто или неможеа...незнам што да кажам.

le da mu go e mamiceto zabradeno
Albanci u picku mater
abe romanticari vie nisto ne prevzemavte?

Што се не викаа! Каури, нема не ке се роди поголемо курвиче од македонче, ама највише ме изволтира “ТОШЕ Е ПЕДЕР“! Цела утакмица го викаа ова...се изнервирав невидено. Имаше мали реакции од нашиве, ама ништо...или не сакаа да превземат нешто или неможеа...незнам што да кажам.

E тоа не ми беше јасно... кој Тоше? Тоше Проески? :pos: Па чоекот е мртов, не може да биде педер.
Али океј, тоа само успева мене доволно да ме испровоцира да се прекрстам и да се изнасмеам еднаш горчливо на националистчка база... и секако да се запрашам колку треба да се биде глупав, за да се смисли парола од типот “Тоше е педер“ и тоа на фудбалски натпревар и башка на тоа против навивачка група која отворено кажа дека нема да одговори на политички навреди каква што очигледно била окарактеризирана таа... :pop:

abe daj kazete kolku Albanci imase
i kolku podrzuvaci na rabotnicki

Jas slusnav deka dosle pet avtobusi od kumanovo mameto nivno,inaku cestito dvojna kruna momci i da dade gspod da vlezete vo liga na sampioni od se srce vi posakuvam

Jas slusnav deka dosle pet avtobusi od kumanovo mameto nivno,inaku cestito dvojna kruna momci i da dade gspod da vlezete vo liga na sampioni od se srce vi posakuvam
Најавија 50 автобуси а дојдоа не повеќе од 7-8.
Инаку фала и јас искрено се надевам дека ќе влеземе.

Знае некој сто е со сајтот на ГрадскиПарк нема новости нисто последно писано е во 2007 година

Работнички-Милано 3:1
Инаку уште од 10та минута Работнички играше со играч повеке поради исклучувањето на голманот на Милано Маџовски,кој ја фати топката надвор од шеснаесетникот Стрелци за Работнички беа Пејчич,јованович и Велковски,а за Милано Алими

Rabotnicki od denes e bez trener. Dragoljub Bekvalac go napusti kormiloto na Romanticarite i se preseli vo ekipata na Vojvodina. Koj ke bide nareden trener ostanuva da vidime:toe:

Rabotnicki od denes e bez trener. Dragoljub Bekvalac go napusti kormiloto na Romanticarite i se preseli vo ekipata na Vojvodina. Koj ke bide nareden trener ostanuva da vidime:toe:
Зошто си отиде бе,ц.ц.ц.ц супер тренер беше не сваќам зошто? :(:(:(...И ако сум Струмичанец знам што е најдоборото од Мак Фудбалот и се надевав дека со таков стратер како сто е Беквалац ке стигнеме многу далеку...т.е во групите на Лигата на Шампионите или пак Купот на Уефа.:toe: :toe:

Јас мислам оти има повеке причини:
1.Можеби подобра понуда од работнички
2.сака да е поблиску до дома и до семејството
3.мислам дека повеке пати се вракаше дома поради семејни проблеми (поправете ме ако грешам).
ЈАс мислам дека тоа е причината ако има некој повеке информации нека пише. инаку беквалац е тренер кој заслужува РЕСПЕКТ.

жена му е болна, мораше да си оди поради таа причина. иначе и сам кажа дека договорот кој му го нуделе во Работнички бил далеку побогат.

Барам од админите или модераторите насловот на темата да биде само Работнички бидејќи Кометал не е повеќе спонзор на клубот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom