Late Night Show со Миленко Неделковски

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Доколку немаш досега увидено, најголема афирмација на ставот на татарот во последните неколку години, направи токму Миленко Неделковски.
афирмација според тебе ..
според мене само му дозволи да си се самоубие на ТВ.

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Колку Љубчо е антимакедонец е дискутабилна работа, тој никаде не се кажал дека е Бугарин, но секој оној што ја читал „За македонцките работи“, не она што напишале некои други за таа книга знае дека Мисирков не зборува ни за етнички Македонци, а камо ли за антички Македонци! Тогаш кого треба да обвинуваме, Георгиевски или Мисирков?
Тој никаде не се кажал дека е Бугарин? Епа тогаш зошто ја застапува тезата на нашите источни соседи, нешто слично како и ти?

Не бре, треба да имаш прочитано пет книги и да мислиш дека знаеш се'.
Инаку да, и пред 1903 имало Македонци.
-----
Мислам дека постојат правила на форумов кои јас до словце ги почитувам.....и администрација која треба да реагира на нивното непочитување.
Благодарам на вниманието.
Колку иронично. Прво импутираш дека јас имам прочитано пет книги и дека знам се, а потоа се жалиш за некој што те навредил....

За разлика од тебе,што сигурно едвај имаш завршено основно училиште(како и сите други од твојата партија),јас сум колку толку писмен и прочитав во насловов дека темава е за Миленко и неговите гости,нели? Па и кој фактор си ти мене да ми браниш да си го кажувам своето мислење? Ако вашиот Грујо ви брани да размислувате со своите глави,јас размислувам и со двете што ги имам...
Па, па, па. Има доста теми каде што можете да се пукате на линија СДСМ-ВМРО.

Dze

Член од
13 јуни 2009
Мислења
36
Поени од реакции
2
Тој никаде не се кажал дека е Бугарин? Епа тогаш зошто ја застапува тезата на нашите источни соседи, нешто слично како и ти?
Зошто како и јас? Јас не застапувам ничија теза, само зборувам за она што сум прочитал, значи за она што сум видел со свои сопствени очи! Доколку сакате да зборуваме за вистинските работи, да зборуваме! Инаку, вакви лични квалификации....Знаеме кој за и најмало скршнување од зацртаното велеше „мајку ти бугарашку!“ или така некако....

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Зошто како и јас? Јас не застапувам ничија теза, само зборувам за она што сум прочитал, значи за она што сум видел со свои сопствени очи! Доколку сакате да зборуваме за вистинските работи, да зборуваме! Инаку, вакви лични квалификации....Знаеме кој за и најмало скршнување од зацртаното велеше „мајку ти бугарашку!“ или така некако....
Јас не ти дадов етикета, туку само кажав дека ставовите ти се израмнуваат со тие на Георгиевски. За мене тоа е неприфатливо :toe:
За историјата имаш подфорум историја, па зборувај...

Dze

Член од
13 јуни 2009
Мислења
36
Поени од реакции
2
Јас не ти дадов етикета, туку само кажав дека ставовите ти се израмнуваат со тие на Георгиевски. За мене тоа е неприфатливо :toe:
За историјата имаш подфорум историја, па зборувај...
Чекај малку, зар оваа тема не е посветена на емисијата на Миленко Неделковски на која што гостин беше Љубчо Георгиевски? Таа емисија не беше за формула 1 !

Член од
7 март 2009
Мислења
247
Поени од реакции
32
Колку Љубчо е антимакедонец е дискутабилна работа, тој никаде не се кажал дека е Бугарин, но секој оној што ја читал „За македонцките работи“, не она што напишале некои други за таа книга знае дека Мисирков не зборува ни за етнички Македонци, а камо ли за антички Македонци! Тогаш кого треба да обвинуваме, Георгиевски или Мисирков?

Мисирков не пишува за етнички Македонци а? А за какви Македонци пишува бе пиле?:tapp:

кцхсхт

македоноид
Член од
4 февруари 2009
Мислења
341
Поени од реакции
9
Треба да го обвиниме оној кој сака да ја наметне тезата дека Мисирков е татко на нацијата. Поголема небулоза не сум чул до сега. Оваа теза почна да ја промовира торбешон од А1, кој за пари и мајка му ќе си продаде. Сега се гледа зошто толку се промовираше Мисирков последните 2 години преку медиумите на торбешон, за да на крај ни го наметнат изветреани типови за татко на нацијата... МАКЕДОНИЈА ИМА МНОГУ ПОГОЛЕМИ ТАТКОВЦИ ОД ЕДЕН СМРДЕН МИСИРКОВ!!!

Член од
20 декември 2008
Мислења
32
Поени од реакции
0
Треба да го обвиниме оној кој сака да ја наметне тезата дека Мисирков е татко на нацијата. Поголема небулоза не сум чул до сега. Оваа теза почна да ја промовира торбешон од А1, кој за пари и мајка му ќе си продаде. Сега се гледа зошто толку се промовираше Мисирков последните 2 години преку медиумите на торбешон, за да на крај ни го наметнат изветреани типови за татко на нацијата... МАКЕДОНИЈА ИМА МНОГУ ПОГОЛЕМИ ТАТКОВЦИ ОД ЕДЕН СМРДЕН МИСИРКОВ!!!
Останува само прашањето колку ниско може да одите?

Ова е срамно што го пишуваш... Како сте почнале ќе се откажете и од Прличев, Миладинови, Делчев, Петров, Груев... СРАМОТА!!!!

Член од
14 февруари 2009
Мислења
25
Поени од реакции
0
ljubco ja utna rabotata treba poveke da se zanimava so poezija nego so istorijata za makedonija dali bugarskata vlada mu plaka pa da kazuva vakvi raboti zal mi e za nego no toa e vistinata

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Што ти е бе тебе?Кој гавол ти е тебе?
Како може да го наречес Мисирков така погадно.лееееееееее до кај допреа.
Што и фалеше на презентацијата на Крсте П. Мисирков на А1 тв?
колку да знаеш целово плукање што го прави а1 е поради тоа што го сака министерството за земјоделие т.е. сака да има министер по земјоделие од ПЕИ.Тоа е мое мислење.

ljubco ja utna rabotata treba poveke da se zanimava so poezija nego so istorijata za makedonija dali bugarskata vlada mu plaka pa da kazuva vakvi raboti zal mi e za nego no toa e vistinata
А до вчера нели беше љубчо најголем војвода за тебе а дрво?

кцхсхт

македоноид
Член од
4 февруари 2009
Мислења
341
Поени од реакции
9
Цццццц...

До кое дереџе стигнавме :kesa:
Дуките во твоето образование и општа култура јас не можам да ги пополнам... Самиот ќе мораш малку повеќе да се потрудиш, тогаш можеби ќе имаш нешто повеќе да кажеш...

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Дуките во твоето образование и општа култура јас не можам да ги пополнам... Самиот ќе мораш малку повеќе да се потрудиш, тогаш можеби ќе имаш нешто повеќе да кажеш...
МАКЕДОНИЈА ИМА МНОГУ ПОГОЛЕМИ ТАТКОВЦИ ОД ЕДЕН СМРДЕН МИСИРКОВ!!!
Оди лечи се бре :tapp:

кцхсхт

македоноид
Член од
4 февруари 2009
Мислења
341
Поени од реакции
9
Останува само прашањето колку ниско може да одите?

Ова е срамно што го пишуваш... Како сте почнале ќе се откажете и од Прличев, Миладинови, Делчев, Петров, Груев... СРАМОТА!!!!
Јас не чекам торбешон од А1 и благонадежниот тракиец да ми кажуваат кој е татко на нацијата...

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
афирмација според тебе ..
според мене само му дозволи да си се самоубие на ТВ.

Какво е тоа самоубиство пред ТВ аудиториум со водител кој немо ќутеше на секое излагање на ....... и ? Туку ти и во секое зло ќе најдеш добро кога се работи за пор............:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom