- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
Кој ја продаде Македонија повелете емисијата
Самиот факт што се што кажа го сведе на претпоставка се паѓа во вода,или можеби она сакала така да биде а и да го кажеше ова пред 6 месеци пак некако да се јадеше али во време на изборна кампања е премногу провидна нејзината намера поточно кој тоа го испорачал а и ваквите работи ги има за време на секои избори и после откако се ќе заврши како да не било.Кој ја продаде Македонија повелете емисијата
Самиот факт што се што кажа го сведе на претпоставка се паѓа во вода,или можеби она сакала така да биде а и да го кажеше ова пред 6 месеци пак некако да се јадеше али во време на изборна кампања е премногу провидна нејзината намера поточно кој тоа го испорачал а и ваквите работи ги има за време на секои избори и после откако се ќе заврши како да не било.
Начинот на кој го кажа а и времето кажува се па и кој се спомена е стварно смешно а и такви обиди имало и порано од друг партии кон други личности упатено па на крај се сведува на предизборен маркетинг и ништо повеќе истите ваквиподвали ги имаше порано и од СДСМ кон одредени луѓе од ВМРО и по некоја случајност и тогаш беше Мирка таа која тоа го претпоставуваше.Мирка кажа дека 20 години се обидува да открие. Сега ги склопила коцките.
Знаеш ли некој аналитичар, детектив, истражувач или сличен вид професија, каде некој заклучокот или вистината ја открива во првата секунда од истражувањето.
жими народов се сведувате на тоа да го одбраните владеењето на сдс
за твоја информација Мирка е растена и живеена со комунистички идеи и самата си го признава тоаНачинот на кој го кажа а и времето кажува се па и кој се спомена е стварно смешно а и такви обиди имало и порано од друг партии кон други личности упатено па на крај се сведува на предизборен маркетинг и ништо повеќе истите ваквиподвали ги имаше порано и од СДСМ кон одредени луѓе од ВМРО и по некоја случајност и тогаш беше Мирка таа која тоа го претпоставуваше.
И да не ме разбере некој погрешно јас не сум ама баш за никој припагам на оние 50% кој не гласаат за никој оти нема за кого да се гласа.
шо тема е вечерва?
Сеуште се сеќавам како пред една година Мирка и Латас ќе се испотепаа на МТВ а сега во здружени сили се подржуваат.за твоја информација Мирка е растена и живеена со комунистички идеи и самата си го признава тоа
а тоа што е против сдс и БЦ незначи дека е од ВМРО
Сеуште се сеќавам како пред една година Мирка и Латас ќе се испотепаа на МТВ а сега во здружени сили се подржуваат.
Луѓе кој плукаат па после го лижат она што го плукале тешко дека некој ќе поверува во нив и јас совршено ве сфаќам вас дека она што го кажа е баш тоа што вие со душа сакавте да го слушнете али само каде се доказите ќе ве молам таа секогаш некој обвинува но само со претпоставки без докази.А за Миленко па не би ни сакал нешто да коментирам.А и сето интервју беше толку наивно и смешно едниот кажува а другиот потврдува ха ха ха.
Ако имаше докази немаше постојано да нагласува претпоставувам, а не знам од каде ти се тие мои лични навреди и кон кого се упатени и кога некој некого обвинува мора да има докази затоа таа постојано мораше да става прашалници на секоја нејзина претпоставка за во случај да биде тужена да каже дека само претпоставувала не тврдела.А што се однесува до твојата претпоставка јас сум за тоа секој кој е виновен за одредена работа да одговара но само со реални докази и факти доколку постојат а не со претпоставки и политички обвинувања.тешко ви паѓа на вас комуњарите кога ве разоткриваат па прво што почнувате е со лични навреди
а кога сме кај докзите можеби и ги има штом излезе така да ги изнесе тие работи
нас цела историја од 1913 па навака ни е сокриена па мака се мачат и се разоткриваат работи стари 60 години, 6000 па и 5000 наназад па затоа никогаш не е доцна за појавување на таков доказ
а и што парвиме ако деновиве излезе Мирка соцврсти докази за нејзините изјави
кажими како тогаш ќе реагираш
не ми одговориАко имаше докази немаше постојано да нагласува претпоставувам, а не знам од каде ти се тие мои лични навреди и кон кого се упатени и кога некој некого обвинува мора да има докази затоа таа постојано мораше да става прашалници на секоја нејзина претпоставка за во случај да биде тужена да каже дека само претпоставувала не тврдела.А што се однесува до твојата претпоставка јас сум за тоа секој кој е виновен за одредена работа да одговара но само со реални докази и факти доколку постојат а не со претпоставки и политички обвинувања.
Плус...Мирка им беше BFF, така да многу добро ги познава, најдобро....Мирка е далеку попаметна од цело раководство на сдс со БЦ на чело
btw гледајте вечерва
кандидатите за градоначалници на Скопје, Струмица и Велес
а кои кандидати ќе мора да погледнете сами
хехехе господ знае Бане пијан што говорел....:tv: