Фан клуб: Бостон Селтикс

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
дрва се бостон на 19 секунди пред крај рондо шутираше и промаши сега мајами е во напад а само 2 разика е.
ТИ СЕ МОЛАМ БЕЗ НАВРЕДИ КОН ТИМОТ, ДА НЕ СЕ КАРАМЕ !!!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
ТИ СЕ МОЛАМ БЕЗ НАВРЕДИ КОН ТИМОТ, ДА НЕ СЕ КАРАМЕ !!!

не ме зезај на ливче ми беше затоа толку бев под притисок :smir:

п.с. има голема разлика вака неизвесен натпревар да го гледаш и да се кладиш :vozbud:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
не ме зезај на ливче ми беше затоа толку бев под притисок :smir:

п.с. има голема разлика вака неизвесен натпревар да го гледаш и да се кладиш :vozbud:
Јас сингл ја имав :)
Заслужија победа,Пирс што побрзо да ја заборави утакмицава...

Н

'Никола'

Гостин
Јас сингл ја имав :)
Заслужија победа,Пирс што побрзо да ја заборави утакмицава...
Абе сакаа да им покажат дека и со пасивен Пирс кој само си трчка напред-назад немаат шанси со Селтикс.:)

Иначе прееска заборајв да прашам, што беше тоа што му го досудија на Рондо во напад, нешто 5 секунди? Не го заслушав коментаторот, кочеше тоа стримот.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
На НБА.цом пишување 5 сек ,значи без да ја води топката,ја имал во раце повеќе од 5 секунди без да ја додаде,моја претпоставка.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Сите прават разлика на теренот, тоа да ви е јасно на сите. Ние не сме тим со поединци! WE NOT ME !!! ---- GREEN BROTHERHOOD :smir:

Н

'Никола'

Гостин
Сите прават разлика на теренот, тоа да ви е јасно на сите. Ние не сме тим со поединци! WE NOT ME !!! ---- GREEN BROTHERHOOD :smir:
Точно. Тоа се покажа многу пати сезонава, која ја играме нон стоп со неколкумина повредени. И покрај тоа Риверс најдува решение, сите играат на ниво и не се чувствува отсуството на повредените.
И покрај сето ова, најдобар скор на истокот имаме. Тоа ти е тимска игра.

Н

'Никола'

Гостин
^ That's what I'm talking about. Коа го уклучив стримот, дирек на ова се погоди, сум се згазил од смеење.:)

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Како прво нека ни е честита победата против Мајами, ZOTE не навредувај и не збори глупости дрва та тоа та она, некогаш на некого не му е денот како на Пирс па што и 0 поени да имал пак е цар и игра за Бостон важно тој е таму со своите соиграчи од почеток па до крај и игра до последна минута давајќи го максимумот за заслужена победа на својот тим!!! btw Вејд да не се лигави многу по Кеј Џи затоа што да не го здржеа ќе изедеше многу ќотек.

Kajgana Shop

На врв Bottom