Фан Клуб: Портсмут

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Средно јак клуб во Англија, кон кој сум имал симпатии од секогаш. Реднап направи добра работа, го собра „ѓубрето“ од сите клубови, ги зеде играчите што тие не ги сакаа, и направи солиден тим. Бенџани ѕвер!

Super tema konecno

I jas se slozuvam so tebe. Site igraci od Portsmut se igraci koi ne im trebaa na drugite ekipi od jakite klubovi vo evropskite top ligi. Jas mislam deka Rednap znae sto pravi so svojot tim!!! Ima eden mozok vo ekipata Krajncar i mnogu fizicki super podgotveni igraci koi bi trcale 120 min bez da prestanat!!!!!! Bravo za temava,dosta mi e veke da gledam temi za Manchester,Arsenal,Chelsea,Liverpool!!!!!!!

Одличен е Портсмут, уште еден тим кој Манчестер не успеа да го победи :)
Бенџани Мварувари стварно е ѕвер, нешто у последниве утакмици како да паѓа у форма или? Исто и Крањчар е ѕвериште!

Владеат црнците во нападот :)

Сега ке ги видиме кога цел тим ке им отиде во Африка...

да ќе паднат исто како Арсенал ... црнечки клубови :)

Арсенал само Ебуе и Туре ќе им заминат, така да ништо од паѓањето :toe:

Иначе и ја имам симпатии кон клубов, бидејќи од сигурни патници во пониска лига, Редкнап ги дигна на нозе, и сезонава со големи амбиции планираат дури и излез во Европа.

Иначе, како го заборавивте Сулеј Али Мунтари!?!?! Таков играч очекував да замине во Јуве или Интер, а сепак Редкнап го купи. Одличен потег на човекот, нема што.

Арсенал само Ебуе и Туре ќе им заминат, така да ништо од паѓањето :toe:
а Адебајор , Сања ...

ај да не идем оф топик очекувам оваа сезона да достигнат до 5-та позиција :pipi:
Бенџани и Утака се зверови во нападот , полека Кану го губи првотимскиот статус

А Адебајор е од Того, а Того не се пласираше, така да пак ништо Миланез ...

Он топик: Никој не ја спомна победата на Портсмут над Ипсвич во ФА купот од 0-1, стрелец Наџент ... добар е малиот :)

Имаше Наџент и пречка, ја глеав утакмицата. Требаше со тој тим повеќе да тепаат, плус Ипсвич од некаде 30 минута со играч помалце играше.

а Адебајор , Сања ...

ај да не идем оф топик очекувам оваа сезона да достигнат до 5-та позиција :pipi:
Бенџани и Утака се зверови во нападот , полека Кану го губи првотимскиот статус

Сања е французин, не е од Африка...

Инаку, за Портсмут... Нешто како обединети нации:)
Фантастични фудбалери, предводени од одличен стратег, Хари Реднап.

Сега ке ги видиме кога цел тим ке им отиде во Африка...

И шо сеа, ќе им се ситиме пошо ќе им отидат неколку првотимци на Nations Cup?? Jesus... Доста незгоден тим се, е сеа тоа шо немаат солидна клупа, то е друга работа, јбг.

portsmuth ne e tolku silen kako ekipite od visok rang no tie ne mozat da go pobedat

Реднап ги одбил Њукасл.Си знае човекот дека од Њукасл тим не бидува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom