- Член од
- 26 февруари 2011
- Мислења
- 26
- Поени од реакции
- 5
ne to prvo to fala ti sepaka na pomosta
T-Home - 30GB за 600 денари. Ако имаш и телефон од Телеком, ѕирни ги Call & Surf пакетите.Еве вака не знам дали е соодветно место тука да пишам ама морам некаде,значи иам веќе две години интернет од он нет solo 10 демек за 600 денара 10 гига.Сум задоволен од нив во секој смисол од брзина до тоа дека не ми паѓала никад мрежата ама сепак ми се чини дека 10 гига ми се премалце?????
Дали некој може да ми препорача што би можел како солуција да сменам за прилично истите пари а поголем интернет да има?
Има ли воопшто такво нешто?
И да биде квалитетот прилично добар?
Сега приметив на овие од оне дека од 1 фебруари им даваат 40 гига значи зголемиле што би рекло ако го продолжам договорот пак за една година.T-Home - 30GB за 600 денари. Ако имаш и телефон од Телеком, ѕирни ги Call & Surf пакетите.
Види и што имаш од кабловски провајдери во твојата област.
т-хоум види овде, за ОNE види овдеСега приметив на овие од оне дека од 1 фебруари им даваат 40 гига значи зголемиле што би рекло ако го продолжам договорот пак за една година.
Фиксниот телефон не ми е потребен зашто никаде не збориме ама ми е потрбен за интернетов,а плаќаме такса 500 денари и приморан сум да го држам.
600+500=1.100.
Некоја опција да би го исклучил или евентуално некој пакет со телефон и интернет ама да ми фати поефтино?
a DNS проба да смениш?значи проблемов ме фрустрира максимално веќе 2-3 дена... конекцијата ми е добра брзина све ок. браузинг топ, гледам нба у живо по страничкиве што се за live tv и си иде добро. значи секаде, секаде у секој поглед е добро арно ама ме дупи youtube. лоудува споро ко курац. пробав со све, чистев кешови мешови, антивируси, не знам што друго спајваер адваер како и да се викаат тие гомнарии, земав и system restore му пукнав нејке и нејке на ниеден browser споро иде мн. има ли некоја стручна помош вака?