- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 3.745
- Поени од реакции
- 1.848
Abe na hamacito za igranje na fifa mi pisuva network adapter error do sto ke da e toa i kako da go resam problemov inace nemozam da igram fifa na net.
Само на фифа?
Абе незнае он(ViktorRedDEvil) да објасни, тоа network adapter error се појавува коа ја кликаш иконата на хамачито за да се упали. Он не ни знае као изглеа хамачито, а вика неможам фифа да играм : ))))))Pa ne sum probal na druga igra valjda ke neke
Немав ич upload.
Заради тоа е веројатно.
Мамата што морам да аплоудирам, глупа работа. Нека си има луѓе за това, јас сакам само да симнувам и да гледам
И да не го исклучува, многу малце аплоуд се праи за 20 минути. Затоа се користи seba14
Абе шо се замарате со замунда, глеаш, бугарска работа, ако симнеш 6гб на пример, ке треба да праиш и 6гб аплоад. Какви глупости? Имаш уше мал милион други страни со торенти, и симињај си на раат, без да се замараш со аплоад, и да трошиш интернет безвезе. Ако сакаш ке ти/ви кажам други торент сајтови по пп.Ах имав порано акаунт на арена старата, ај си направив и на ова добро е има се
Али пак не ми е јасно зашо ме избришаа. Постојано си ја посетував замунда и си симнував постојано. Бугарска работа :hmm: