Има заебанции на XP то некад и кај мене кога спуштам торенти преку fleshget не отвара ништо на browseri. Нешто има баг у xp то. Моја препорака вади кога не работиш на пц, јас барем така правам, навечер после 1ам до сабајле си правам листа и тогаш вади торенти.не користам виста на XP сум .користев utorrent мислев дека е до него сега користам bit torrent истиот проблем го прави
Тука имаш БУКВАЛНО СЕ ШТО ТИ ТРЕБА!како да поврзам лаптоп преку рутер со десктоп компјутер??? купив кабел све ок ама не можам да ја најдам local area connection на лаптопот и да направам sharing, плус ако направам конекција се јавува ерор 769 нешто во врска со мрежната барав по нетов ама ништо ако знае некој да ми објасни бујрум на ракија:smir:
Не знам ова колку ќе ти помогне. Слична ситуација во прашањата на корисници. Линковите повеќето се од уторент сајтот за поддршка.проблемот не е дека торенто трга од брзината доволно е само да е вклучена торент програмата и воопшто да не прави трафик страници не се отвораат се додека не се исклучи торентот.после тоа се си е нормално
IP/DNS наместени ти се ?Aj малце pomoш Све како што треба е поврзано, во мај конекшнс ми пишува дека све е во ред, конекција ау све работи, а уствари немам.Отварам опера,пишува дека немам нет, идам на мсн, ми вика default gateway нешо. Се јавив во кејблтел и ми викаат кај нас све е ок, имаш нет, до твојот пц е Што може да му е :/ ??
Каков модем имаш ? Инаку би можеле да се поврзат преку усб портите користејќи рутер...Како можи да поврзам два лаптопи во мрежа без да ја користам мрежната картичка дали можи да ми кажи некој. Имам кабел со кој можам да ги поврзам преку модем портовите, амо незнам како да ги сетирам после оти во конекците ништо не ми излегва.
Ај деца ако знај некој нека прогори.