Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.021
- Поени од реакции
- 22.930
Фала!Имаш таму ATTACH FILE, оди на тоа, па на BROWSE и најди си го зипот што сакаш да го пратиш.
Фала!Имаш таму ATTACH FILE, оди на тоа, па на BROWSE и најди си го зипот што сакаш да го пратиш.
Имаш 1 куќиште и 3 компјутери?????Незнам прашањево дали е за тука ама ми треба помош околу инсталирање на windows xp на компјутери во мрежа, значи има едно куќиште и поврзани 3 компјутери. Како да инсталирам на сите а не само на тој што е поврзан директно со куќиштето?
Ако може некој да ми помогне би му била многу благодарна :smir:
А друже ти најде во тема за мрежи и Интернет да прашуваш прашање за плејлиста ?Ќе ми одговори некој? Како да ставам музичка плејлиста , некој код нешто?
Да де, 3 монитори, збунка :uvo:Имаш 1 куќиште и 3 компјутери?????
Значи имаш 1 куќиште и 3 монитори???
Што сакаш да напраиш???
Дај доискажи се да го оваквам....
Грешка ги сфаќаш работите...Да де, 3 монитори, збунка :uvo:
Сакам да инсталирам на сите windows xp...и сега инсталирав на првиот и само тој работи, другиве не. Па како да напраам на сите да има windows и да си работи ко што треба.
незнам како да објаснам подобро :nesum:
Да значи ќе гледа слика на сите три монитори, е сега прво можи да не му работат сите исто добро оти слаб му е компјутерот и неможи да издржи истовремено толку многу процеси да обработва, друго можи преку графичката не му е добро наместено како да ја дава на другите монитори сликата и можи да е само клон и слично.Грешка ги сфаќаш работите...
Ти на едниот компјутер си инсталирала windows, така ?
И сега, било кој монитор да го приклучиш на тоа куќиште треба да имаш слика
ЗНачи можиш да го зиповаш на колку што сакаш делови и секој дел по колку да го подели , тоа е најдобра опција, инаку најдобро каќи го на торентми треба помош, ваљда прашањево е за тука како да поделам видео фајл на неколку дела за да можам да го аплоудирам на рапидшер?
второ прашање, дали постои сервис кој дозволува аплоудирање на фајлови над 200 мб (ми треба за два фајла по 600 и 700 мега)
www.megaupload.com мислам дека може до 1GB.ми треба помош, ваљда прашањево е за тука како да поделам видео фајл на неколку дела за да можам да го аплоудирам на рапидшер?
второ прашање, дали постои сервис кој дозволува аплоудирање на фајлови над 200 мб (ми треба за два фајла по 600 и 700 мега)
а како да го зипувам на повеќе делови?
Пиши го овде името на архивата (целосно)Симнав еден албум од рапидшер во .зип и сега имам ВинРар и кога ќе му прам екстракт ми бара некој пасворд помош... пробав нешто на гугл а најдам ама ништо
2002_-_Escapology.rarПиши го овде името на архивата (целосно)