Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Of course you can. А за правила: предмети од зимски семестар можеш да ги полагаш до август, а од летни до јануари (само не ти препорачувам да оставаш предмети од летен семестар за јануари пошто тогаш ќе не знаеш главата кај ти е...)
Предмет од зимски до август, а летен до јануар? Не капирам...Како може летниот до јануар? (другата година?)

Предмет од зимски до август, а летен до јануар? Не капирам...Како може летниот до јануар? (другата година?)
Предмет од зимски семестар, можеш да го полагаш сега во јануари, па следна сесија е во јуни, па во август, ако не го положиш го презапишуваш од септември. Предмет од летен семестар, можеш да го полагаш прво во јуни (или на колоквиуми), па во август, па последна сесија е во јануари следната година. Еден предмет е активен цела година, независно од спротивниот семестар.

Предмет од зимски семестар, можеш да го полагаш сега во јануари, па следна сесија е во јуни, па во август, ако не го положиш го презапишуваш од септември. Предмет од летен семестар, можеш да го полагаш прво во јуни (или на колоквиуми), па во август, па последна сесија е во јануари следната година. Еден предмет е активен цела година, независно од спротивниот семестар.

аха, топ....
ја мислев да не е зимски-3 шанси / летен-2 шанси на испит :D
иако ми немаше логика, не ми беше толку чудно пошо ипак - електро е...

Јас сум 2 година на Феит и ги замолувам постарите колеги да ми кажат кои се најлесните изборни за ИКИ 4 семстар...?

Озбилно Тунеска немало да дава усно оваа сесија ???? (математика ИНФО)

Така ми кажаа колегиве од факс ...некој да потврдИ !?

Со оглед на тоа што само 4 положиле на колоквиуми, ако даде усно може на двајца или еден положен да се намали бројката ххахаха:)

Инаку не ми се верува да нема усно.... Омилено и е:)

Озбилно Тунеска немало да дава усно оваа сесија ???? (математика ИНФО)

Така ми кажаа колегиве од факс ...некој да потврдИ !?

шо не кажуеш вакви работи порано...сеа ти текна на 2 дена пред испит :/

Да слушне Тунеска дека некој кажал дека ќе нема усно ќе го класифицира тоа како црн хумор :icon_lol:

доста е еден срч на гугле да стегне :)

Документиве за заверка на зимски и запишување на летен семестар ги има во студентски збор?

Документиве за заверка на зимски и запишување на летен семестар ги има во студентски збор?
Каде? :) Ако мислиш на студентска служба, таму има само Интерен пријавен лист за запишување предмети. Останатите документи ќе си ги земеш од чичковците што продаваат документи пред факултет.

Не, не мислам на студентска служба.
Ај сеа некој што знае нека ми каже.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom