Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
У НЕДЕЛА ОБЈАВИЛЕ (И ТОА НА ГРУПАТА НА ЈАХУ) ДЕКА У ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ ИАМ ЛАБАРАТОРИСКИ ВВИ, А НИТУ КАЖАНО НИТУ ОБЈАВЕНО НА ФАКС?
КОЈ КУРАЦ ФЕИТ? КОЈ!?
Шо треба ја да праам? ДА СТИСКАМ РИФРЕШ У 5 до 12 НАВЕЧЕР у недела за у понеделник? ОМГ!
ШТО КУР?

МИСЛАМ ДЕКА ТЕРМИНИТЕ СЕ ЗА СЛЕДНАТА НЕДЕЛА... Ако не се, и јас не се појавив денес ради ова дезинформација :)

У НЕДЕЛА ОБЈАВИЛЕ (И ТОА НА ГРУПАТА НА ЈАХУ) ДЕКА У ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ ИАМ ЛАБАРАТОРИСКИ ВВИ, А НИТУ КАЖАНО НИТУ ОБЈАВЕНО НА ФАКС?
КОЈ КУРАЦ ФЕИТ? КОЈ!?
Шо треба ја да праам? ДА СТИСКАМ РИФРЕШ У 5 до 12 НАВЕЧЕР у недела за у понеделник? ОМГ!
ШТО КУР?

Ако праиш муабет за програмирање, не се од овој не се секирај не си ги пропуштил. Од идната недела почнуваат, поточно 24ти.
На кој смер си бе? :) И која група?

Ако праиш муабет за програмирање, не се од овој не се секирај не си ги пропуштил. Од идната недела почнуваат, поточно 24ти.
На кој смер си бе? :) И која група?
Гогооо...ИНФО сум ја.

КОЈ КУРАЦ ФЕИТ? КОЈ!?
ШТО КУР?

Без нервози :) Ќе си одиш фино лепо у друга група, а и без тоа на крај даваат дополнителни термини за тие што немаат доработено некоја вежба.

Друго побитно: прелиминарен распоред за колоквиумска недела
Not your happy place

КОЈ КУРАЦ ФЕИТ? КОЈ!?
ШТО КУР?
Ќе се навикнеш на вакви работи се во последен момент да ви објавуваат:)

Едно прашање: физика колоквиумот се состои само од задачи или ќе биде пола - пола со теорија? ... Задачите се саенс фикшн, човек во живот не се надевал дека такво нешто може да се пресметува :p

Ај некој плс :smir:
И уште нешто, на колоквиум по структурирано програмирање паѓаат задачи слични на оние од лабораториските вежби?

Без нервози :) Ќе си одиш фино лепо у друга група, а и без тоа на крај даваат дополнителни термини за тие што немаат доработено некоја вежба.

Друго побитно: прелиминарен распоред за колоквиумска недела
Not your happy place

Ја слеп сум или англски нема? :)

Ај некој плс :smir:
И уште нешто, на колоквиум по структурирано програмирање паѓаат задачи слични на оние од лабораториските вежби?

На лабораториски се паѓаат полесни задачи ... ама пробувај сам да ги решаваш зашто многу се учи од нив. А физика имаш 5 задачи, 5 прашања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom