Факултет за Електротехника и информациски технологии

korun

lame
Член од
21 октомври 2007
Мислења
389
Поени од реакции
28
У НЕДЕЛА ОБЈАВИЛЕ (И ТОА НА ГРУПАТА НА ЈАХУ) ДЕКА У ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ ИАМ ЛАБАРАТОРИСКИ ВВИ, А НИТУ КАЖАНО НИТУ ОБЈАВЕНО НА ФАКС?
КОЈ КУРАЦ ФЕИТ? КОЈ!?
Шо треба ја да праам? ДА СТИСКАМ РИФРЕШ У 5 до 12 НАВЕЧЕР у недела за у понеделник? ОМГ!
ШТО КУР?
МИСЛАМ ДЕКА ТЕРМИНИТЕ СЕ ЗА СЛЕДНАТА НЕДЕЛА... Ако не се, и јас не се појавив денес ради ова дезинформација :)

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
У НЕДЕЛА ОБЈАВИЛЕ (И ТОА НА ГРУПАТА НА ЈАХУ) ДЕКА У ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ ИАМ ЛАБАРАТОРИСКИ ВВИ, А НИТУ КАЖАНО НИТУ ОБЈАВЕНО НА ФАКС?
КОЈ КУРАЦ ФЕИТ? КОЈ!?
Шо треба ја да праам? ДА СТИСКАМ РИФРЕШ У 5 до 12 НАВЕЧЕР у недела за у понеделник? ОМГ!
ШТО КУР?
Ако праиш муабет за програмирање, не се од овој не се секирај не си ги пропуштил. Од идната недела почнуваат, поточно 24ти.
На кој смер си бе? :) И која група?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ако праиш муабет за програмирање, не се од овој не се секирај не си ги пропуштил. Од идната недела почнуваат, поточно 24ти.
На кој смер си бе? :) И која група?
Гогооо...ИНФО сум ја.

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
КОЈ КУРАЦ ФЕИТ? КОЈ!?
ШТО КУР?
Без нервози :) Ќе си одиш фино лепо у друга група, а и без тоа на крај даваат дополнителни термини за тие што немаат доработено некоја вежба.

Друго побитно: прелиминарен распоред за колоквиумска недела
Not your happy place

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
КОЈ КУРАЦ ФЕИТ? КОЈ!?
ШТО КУР?
Ќе се навикнеш на вакви работи се во последен момент да ви објавуваат:)

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Едно прашање: физика колоквиумот се состои само од задачи или ќе биде пола - пола со теорија? ... Задачите се саенс фикшн, човек во живот не се надевал дека такво нешто може да се пресметува :p
Ај некој плс :smir:
И уште нешто, на колоквиум по структурирано програмирање паѓаат задачи слични на оние од лабораториските вежби?

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
Без нервози :) Ќе си одиш фино лепо у друга група, а и без тоа на крај даваат дополнителни термини за тие што немаат доработено некоја вежба.

Друго побитно: прелиминарен распоред за колоквиумска недела
Not your happy place
Ја слеп сум или англски нема? :)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Ај некој плс :smir:
И уште нешто, на колоквиум по структурирано програмирање паѓаат задачи слични на оние од лабораториските вежби?
На лабораториски се паѓаат полесни задачи ... ама пробувај сам да ги решаваш зашто многу се учи од нив. А физика имаш 5 задачи, 5 прашања.

Kajgana Shop

На врв Bottom