Факултет за Електротехника и информациски технологии

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Не си чекал резултати од колоквиуми. И не си ја искусил љубезноста на тетките од студентски :smir:
Ја немам, бруцошче сум. Можеби мојата изјава беше прерано дадена... :jaj:

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Ме интересира по колку време се останува на факултет дневно? Јадат го*на дека сме од 8 до 8 али не сум добил конкретен одговор. Еве ако може некој да ми каже за прва година, инфо смер, одприлика од кога до кога се останува...

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Дневно имаш 5 или 6 часа = 5-6 саати отприлика, еден слободен ден, плус 3 лаб. вежби по саат и пол. Напрај ја математиката. Ова е за прва година, не за инфо ама мислам нема значителна разлика

Член од
24 август 2009
Мислења
13
Поени од реакции
3
јас да не те исплашам ама сеа во 2 семестар бев од 11 имав лабараториски до 11ипол и после до 8 имав часови сеа јес да не се седеше на последните 2 часа електротехника предавање така да до кај 6 бев, ама вие пошо сте инфо мислам барем дека ќе ви биде порелаксирано малце мислам само ај почекај и ти сеа на 14ти ќе стават распоред па ќе видиш

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Индексот сами треба да идеме да си го земеме или ќе ни го дадат во среда кога ќе се појавиме на факултет?
На таа манифестацијата во вторник во Борис Трајковски немора да се иде нели? Ништо важно нема да пропуштиме, освен огромна гужва.
Распоредот ќе го објават на интернет сајтот?
Во среда претпоставувам на факултет треба да идеме. Од колку саат и каде треба? Има некој информација?

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
Индексот сами треба да идеме да си го земеме или ќе ни го дадат во среда кога ќе се појавиме на факултет?
На таа манифестацијата во вторник во Борис Трајковски немора да се иде нели? Ништо важно нема да пропуштиме, освен огромна гужва.
Распоредот ќе го објават на интернет сајтот?
Во среда претпоставувам на факултет треба да идеме. Од колку саат и каде треба? Има некој информација?
Ние шо бевме на подготвителна си ги зедовме индексите ( барем повеќето од студентска служба ).Идењето во Борис мислам дека не е задолжително,а распоред треба денеска да објават на сајтот.:smir:

H

HCL

Гостин
Во принцип ништо не е задолжително освен лабораториски вежби. Ретки се предметите на кои професорите бодуваат зависност од присутност.

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
Едно прашање до постарите колеги..Дали ќе ми биде неопходен лап топ во прв семестар?Ве молам за одговор побрзо ако може..Фала :smir:

Х

Ханзо

Гостин
Едно прашање до постарите колеги..Дали ќе ми биде неопходен лап топ во прв семестар?Ве молам за одговор побрзо ако може..Фала :smir:
Ако сакаш да си фенси, да. :) Потребен, јок. Неопходен, скраја да е. Ни прв ни втор ни понатаму.

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
Ако сакаш да си фенси, да. :) Потребен, јок. Неопходен, скраја да е. Ни прв ни втор ни понатаму.

Wow.Ми падна едно гајле..Прашувам бидејќи гледам некои се расфрлаат демек ќе ни требало во прва година..:toe:
Ханзо-фала :)

Edit Lap top or pc :D

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Ние шо бевме на подготвителна си ги зедовме индексите ( барем повеќето од студентска служба ).Идењето во Борис мислам дека не е задолжително,а распоред треба денеска да објават на сајтот.:smir:
Тоа значи треба да идам да си го земам или може кога ќе идеме во среда на факултет да си го земеме?

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
електротехника - Грчев Леонид и Петкоски Спасе, математика - Бабаче Елена и Пиперевски Боро, физика - Баснарков Ласко и Георгиева Верка и структурирано програмирање Ѓорѓевиќ Дејан. По некое зборче за секој :smir::smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom