Елф
of Northern Mirkwood
- Член од
- 31 јануари 2008
- Мислења
- 1.373
- Поени од реакции
- 148
Да точно. Обично уште на почетокот се ценат работите какви ке бидат понатаму има ли шанси или нема!
Епа затоа ти си Мастер4че....а ние не сме....:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да точно. Обично уште на почетокот се ценат работите какви ке бидат понатаму има ли шанси или нема!
Сите се вработени... Некој како градски чистач, некој како мајстор на новоградбите до партизанска, некои избијат дури и до шефови на јавно ве-це! и то тако...
На ПМФ имаш 7 математики во 2 семестри, незнам баш колку е чисто програмирањето. Јас во последен момент се премислив и се запишав на електро. насока ИНФО.
па што се замараш со студии.... само коса ќе ти падне и ПАК ќе работиш како чистач.....
......
повлечи си ги документите и иди работи во водовод+косата ќе ти остане и ќе бидеш најличен водоводџија.....
Колку само тоа нема везе...се си зависи до студентот..ако си учи на време ке има време за се..е сеа ако ти нз како да си организираш времето тоа е веќе друго..ама немој така да плашиш деца...![]()
I koja godina si sea?prva?
Imam slusnato deka na elektro zaglavat od ucenje,ne izlevat i nema sansi da polozat nesto osven ako ne bile "genii" po matematika u sredno?:nesvest:
На ПМФ имаш 7 математики во 2 семестри, незнам баш колку е чисто програмирањето. Јас во последен момент се премислив и се запишав на електро. насока ИНФО.
Kako prvo ja ne plasam nikogo, a vo vrska so vremeto aj te molam ne me zezaj ti se pogodilo li da bides od 8 do 20?.Zatoa te molam ne!!!
poz
Нема везе ... доволна ти е редовност на часови и малку акал (тоест да не те мрзи да седнеш да учиш) и ќе го завршиш ... Сеа за програмирањата и мрежите треба акал поише ... али ... шо сакаш ти ? без никакво знаење да го завршиш =) ?
..kaj nas ne se obrnuva vnimanie na fizika resavanje zadaci.
Потполно се сложувам со тебе, друже. И јас сум бруцош. Малку ме плашат физика задачите од таа збирката. Шо велиш ти? А електротехника ти е шаблон. Патем, во која паралелка си?Еве и јас сум бруцос на феит и сега за сега е ок.Иако мора да си признам дека не е нималку лесно и се уште сум добро расположенВлезниот тест по физика не беше тежок уствари не беше ништо посебно,кој си учел си напиша кој не си препиша и така.Решавањето задачи по Математика и можам да кажам и Физика не ми се некој проблем,а задачите по Електротехника се шаблонски и единствено што ме фаќа страв е теоретскиот дел(особено теоријата по Математика,не сум навикнат да учам Математика на памет)