Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Сите се вработени... Некој како градски чистач, некој како мајстор на новоградбите до партизанска, некои избијат дури и до шефови на јавно ве-це! и то тако...

зависи кој како ќе се снајде и кој каква среќа ке има во животот али сигурно е поарно отколко да немаш факултет...

На ПМФ имаш 7 математики во 2 семестри, незнам баш колку е чисто програмирањето. Јас во последен момент се премислив и се запишав на електро. насока ИНФО.

I koja godina si sea?prva?
Imam slusnato deka na elektro zaglavat od ucenje,ne izlevat i nema sansi da polozat nesto osven ako ne bile "genii" po matematika u sredno?:nesvest:

па што се замараш со студии.... само коса ќе ти падне и ПАК ќе работиш како чистач.....
......
повлечи си ги документите и иди работи во водовод+косата ќе ти остане и ќе бидеш најличен водоводџија.....

Najlesno neka frli neso na ulica i ke dobie rabota odma bez da se maci da ja bara:)

pozz

Колку само тоа нема везе...се си зависи до студентот..ако си учи на време ке има време за се..е сеа ако ти нз како да си организираш времето тоа е веќе друго..ама немој така да плашиш деца...:)

Kako prvo ja ne plasam nikogo, a vo vrska so vremeto aj te molam ne me zezaj ti se pogodilo li da bides od 8 do 20?.Zatoa te molam ne!!!

poz

I koja godina si sea?prva?
Imam slusnato deka na elektro zaglavat od ucenje,ne izlevat i nema sansi da polozat nesto osven ako ne bile "genii" po matematika u sredno?:nesvest:

Нема везе ... доволна ти е редовност на часови и малку акал (тоест да не те мрзи да седнеш да учиш) и ќе го завршиш ... Сеа за програмирањата и мрежите треба акал поише ... али ... шо сакаш ти ? без никакво знаење да го завршиш =) ?

Ај ако има некој од А група тука да каже како поминал на влезниот по физика и дали може да се полага следната недела или некоа наредна оти ја го пропуштив......:tv:

На ПМФ имаш 7 математики во 2 семестри, незнам баш колку е чисто програмирањето. Јас во последен момент се премислив и се запишав на електро. насока ИНФО.

Zborot mi bese deka od informaticka gledna tocka, na PMF se uci samo programiranje.
Znam deka ima 1231 matematiki, zatoa i faultetot se vika PMF.

Нема везе ... доволна ти е редовност на часови и малку акал (тоест да не те мрзи да седнеш да учиш) и ќе го завршиш ... Сеа за програмирањата и мрежите треба акал поише ... али ... шо сакаш ти ? без никакво знаење да го завршиш =) ?

neee...ucam si ja..i uopste ne me mrze da sednam da ucam :vozbud:
samo zboro mi bese ..kaj nas ne se obrnuva vnimanie na fizika resavanje zadaci.mislam nia uopste ne resavame zadaci,dodeka matematika e super :vozbud:
Ipak toa sa fakulteti kaj so izobiluva matematika i fizika zarem ne?:zver:

Еве и јас сум бруцос на феит и сега за сега е ок.Иако мора да си признам дека не е нималку лесно и се уште сум добро расположен:)Влезниот тест по физика не беше тежок уствари не беше ништо посебно,кој си учел си напиша кој не си препиша и така.Решавањето задачи по Математика и можам да кажам и Физика не ми се некој проблем,а задачите по Електротехника се шаблонски и единствено што ме фаќа страв е теоретскиот дел(особено теоријата по Математика,не сум навикнат да учам Математика на памет)

Еве и јас сум бруцос на феит и сега за сега е ок.Иако мора да си признам дека не е нималку лесно и се уште сум добро расположен:)Влезниот тест по физика не беше тежок уствари не беше ништо посебно,кој си учел си напиша кој не си препиша и така.Решавањето задачи по Математика и можам да кажам и Физика не ми се некој проблем,а задачите по Електротехника се шаблонски и единствено што ме фаќа страв е теоретскиот дел(особено теоријата по Математика,не сум навикнат да учам Математика на памет)
Потполно се сложувам со тебе, друже. И јас сум бруцош. Малку ме плашат физика задачите од таа збирката. Шо велиш ти? А електротехника ти е шаблон. Патем, во која паралелка си?

Ја сум у Б група и Физика задачите не да ме плашат,ме убиваат.Седнам да решам некоја,се разочарувам буквално.И се си викам ај можеби ќе ми бидат појасни и ке прашам некој што знае иако сега за сега сите околу мене се жалат од тие задачи.Така да ќе видам милом или силом мора да се научат:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom