InMemoriam Production: Ремет 2007

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
И конечно го дочекавме и крајот на оваа 2007-ма година, која беше плодна година, многу ремети произлегоа, и се извршија. Некои од планираните ремети сеуште не се извршени, ги оставивме за 2008-ма година, да ни почне и таа година плодно.

Во продолжение ви претставуваме видео компилација на реметџиски клипови за 2007-ма година.

http://www.inmemoriam.uni.cc

In Memoriam препорачува: обавезно да се гледа компилацијата на клипови (recommended).

Во текот на неделава ќе иде и изненадување.

Засега гледајте ја компилацијата..... уживајте. :drk:

Вака сега кој не е во тек со случувањата на форумот и неговите пишувачи, нема баш да ги сфати клиповите :)

Вака сега кој не е во тек со случувањата на форумот и неговите пишувачи, нема баш да ги сфати клиповите :)
Ние важно си се разбравме :)

Оваа компилација доаѓа како НОВОГОДИШНО ПАКЕТЧЕ со РЕМЕТЛУК, а и КРОМИД може. :pos: :pos:

Posle doma da dojdam ubavo ke gi razgledam, ama znaes so...daj lupnete objasnuvanje koj klip za kogo e.
Vaka samo se zbuneti forumdjiive :pos:

ЉоЉ.... Алал да му е за монтажата и режијата на тој што го правел клипов. Само малку се подзаборавил 15 минути е некако многу...

Џиш, 15 минутно уживање е тоа бе. :pos: Исто као да глеаш К-15. :pos:

Другови моЈи, за 6 минути досеа изгледани само клипот за Сусаро го разбраф.
Дај пишете нешто како синопсис тука на темава. Се осеќам ко џандар на Лебедово езеро у купаќи.

Been There Done that - коментар од еден член на сликата на Drama Queen,

хммм, друго што имаше не ми текиња.....

Другите мање више ми се познати.
Само на крај малку подобро да сте го обработеле вокалот на Burn. ЕптеМ панкерски звучи, ништо не го разбраф од тоа што пееше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom