Зар уште има луѓе кои се оптеретуваат дека мора да изнакупуваат нова гардероба за Нова година?
Ако се правиме на будали, не се замарамеШтом ја отвориле темава...изгледа постојат.:nesvest:
Ако правиме будали од нас па да земеме и да се замараме.Ако се правиме на будали, не се замараме
Не дека јас сум преоптеретен, но секако дека ми е важно да изгледам ок на Нова Година...како и секој друг ден.
А можам да замислам по аналогија на математичка прогресија, колку за новогодишната гардероба се оптеретуваат луѓето (особено девојките) кои за секојдневно излегување на кафе во град трошат по саат и пол за селекција на облека.
Па тие што не се замараат не значи дека не сакаат да изгледаат убо. Убаво де.Eпа јас се замарам за разлика од вас. Сакам да изгледам убо.
Pa so sako more ti ne me imas videno BIZNISMENSKIТанес бееее, ме изнасмеа вака сабајлечки. Ќе облечел капут со кошула -![]()
Тие што сакаат да изгледаат убаво, изгледаат убаво секој ден. Воопшто не сакам луѓе што се мачат да изгледаат убаво само неколку дена во годината, а другите денови се запуштаат.Eпа јас се замарам за разлика од вас. Сакам да изгледам убо, впрочем сите околу мене ќе изгледат убо. Битно ми е да бидам убо облечена, не мора кузнеј шо, ама сакам да си бидам средена.
Сеуште немам излезено да видам шо располага Битолава, а сигурно ќе има нешто убо.