LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Не е баш свежо но е доста остро и наликува (хехе наликува) на рап...свежо и доста остро како шо треба да наликува рап
Не е баш свежо но е доста остро и наликува (хехе наликува) на рап...свежо и доста остро како шо треба да наликува рап
Дечко па ти и вие не сте нормални бе не мислам можда конкретно на тебе но некој од вас сигурно ке се пронајде во коментари во кој о рап се спомнува духот од днс хаха лил факинг вејн били ѕвер праи били ѕвер жити се дали ти е јасно што сакам да кажам пола од вас хорнични хаце рапери слушате дебилна музика во која преокупација ви се дебилни монологни драми во кој еден дел е посветен на вашите способности ја кинам на мајк убивам а друг дел е посветен на тие фејк рапери што толку ви сметаат се губи креативноста суштината е веке одамна изгубена и ја тоа ви го кажувам бе морони а иам 17 години толку не свакате која е идеата и поентата на рапот начинот на живот четирите елемента револт против нешто не само против системот и тие малку што имаат памет принудени се да глумат циркузанти за да земат пари пошто на друг начин со друга музика на вас идиоти преставници на простата маса неможе да ви се објасни нешто али секој се снаога и затоа има таков шут во оваа сцена и дали има рапери што разбираат рап да има ама колку се затоа така и постирав не дека сум препаметен или било што не дека имам издадено 20 албума ова не е навреда не е искажување омраза ова е проста оценка за реалната слика која тие кој ме свакаат и кој го свакаат рапот да се потрудат мозат да ја сменат сега за сега таа останува на дното заедно со некреативни и не иновативни фејк фактори кој пропагираат глупости и никогаш нема да заслужат респект и нивното мислење нема да биде ценето се додека глумат гангстери во спотови и доагаат од гето како например кавадарци и ако направиле мн во рапот само затоа што биле први и тоа дека првиот рапер во македонија е најјак мангуп го дисал пики сипи живеел хаце у песните ме потсека на бабами кога ми бае против уроци од зајадливи луге што незнаат да ценат реалност али има време за секој глас да биде слушнат до тогаш трујте се маме ви ебам со глупости кога ке пораснете и кога ке се префрлите на суштинската тематика на рапот тогаш ке може да се праи муабет на културно раперско ниво поздрав маафекери :]просветли не со твоиве исцрпни и интелегенти постови те молам
е како не е свежо ко го постирав 5 дена од ко излезе и за разлика од се друго шо излезе во ова лето господово 2010 само ова наликува на рап...Не е баш свежо но е доста остро и наликува (хехе наликува) на рап...
јака песна... го иам цел албум дома
сакав да го прочитам цел пост, но премногу немаш речник а се трудиш да објасниш што е култура.... наредниот пат помалку со навредите и повеќе со аргументи .... знам дека си исфрустриран од тоа што се се објавува по форумов, но со навреди кон другите нема ништо да добијаш освен бан... уживај во форумов и добредојдеДечко па ти и вие не сте нормални...
Знам дека го прочита но можеби нејкеш да признаеш затоа што сум во право ако не си прочитал прочитај го бас напротив имам аргументи не те навредувам тебе конкретно веке напоменав само давам оценка на нашата рап сцена и мороните кој се инволвирани во неа и тие кој само немо слушаат и посматраат не прават ништо тоа да се смени заота и мојот коментар е таков пишувам во секој облик само за тоа што го гледам а гледам ИДИОТИе како не е свежо ко го постирав 5 дена од ко излезе и за разлика од се друго шо излезе во ова лето господово 2010 само ова наликува на рап...
јака песна... го иам цел албум дома
--- надополнето ---
сакав да го прочитам цел пост, но премногу немаш речник а се трудиш да објасниш што е култура.... наредниот пат помалку со навредите и повеќе со аргументи .... знам дека си исфрустриран од тоа што се се објавува по форумов, но со навреди кон другите нема ништо да добијаш освен бан... уживај во форумов и добредојде
песната е ништо посебно.... Еминем вејче имаше онаква песна во Encore, се вика Crazy In Love само не стана толкав хит пошто рајана не беше на рефрен.... сеа фама се крева не од страна на рап фанојте туку од страна на поп слушачитеЗначи не сум компетентен да коментирам за рапот,затоа што слушам рок.
Но,ја зачув песната од Рајана и Еминем,и мене Еминем ми остави голем впечаток,ептен добро го заврши делот во песната.
Сеа вака се избацуам ко џокер у покер,али ме интересира вие што мислите.
Дечко па ти и вие не сте нормални бе не мислам можда конкретно на тебе но некој од вас сигурно ке се пронајде во коментари во кој о рап се спомнува духот од днс хаха лил факинг вејн били ѕвер праи били ѕвер жити се дали ти е јасно што сакам да кажам пола од вас хорнични хаце рапери слушате дебилна музика во која преокупација ви се дебилни монологни драми во кој еден дел е посветен на вашите способности ја кинам на мајк убивам а друг дел е посветен на тие фејк рапери што толку ви сметаат се губи креативноста суштината е веке одамна изгубена и ја тоа ви го кажувам бе морони а иам 17 години толку не свакате која е идеата и поентата на рапот начинот на живот четирите елемента револт против нешто не само против системот и тие малку што имаат памет принудени се да глумат циркузанти за да земат пари пошто на друг начин со друга музика на вас идиоти преставници на простата маса неможе да ви се објасни нешто али секој се снаога и затоа има таков шут во оваа сцена и дали има рапери што разбираат рап да има ама колку се затоа така и постирав не дека сум препаметен или било што не дека имам издадено 20 албума ова не е навреда не е искажување омраза ова е проста оценка за реалната слика која тие кој ме свакаат и кој го свакаат рапот да се потрудат мозат да ја сменат сега за сега таа останува на дното заедно со некреативни и не иновативни фејк фактори кој пропагираат глупости и никогаш нема да заслужат респект и нивното мислење нема да биде ценето се додека глумат гангстери во спотови и доагаат од гето како например кавадарци и ако направиле мн во рапот само затоа што биле први и тоа дека првиот рапер во македонија е најјак мангуп го дисал пики сипи живеел хаце у песните ме потсека на бабами кога ми бае против уроци од зајадливи луге што незнаат да ценат реалност али има време за секој глас да биде слушнат до тогаш трујте се маме ви ебам со глупости кога ке пораснете и кога ке се префрлите на суштинската тематика на рапот тогаш ке може да се праи муабет на културно раперско ниво поздрав маафекери :]
мило ми е што ти се свига моето мислење фала поззsuper kazano .... podrska od mene za tebe ... samo ufrli po nekoja tocka u texto ej .... pozz ...