Хипхоп културата надвор од нашите граници

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Па како шо тргнаа вака со деко и пупе и кучето снупи шо мисли дека е мс и најголем резил шо носи е деко...така да и овај шо е влезен во филм дека е ѕвер,комедии колку сакаш и тоа сето е џабе :pos2::pos2::pos2:

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Да напраат дует со Пупе кељавиот ќе биде комедииии хаха
Podobro kje slusam ciganski rap,ama ovoj seljakov ne go slusam. :helou:
A so e najtragicno tipkata od spotot kolku e samo ufilmana,kaj mene u skolo uci,demek me ima u spot.A inace kakva nosla e ,ko Ibrahimovic :D

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Видео од еден од моите омилени МС-ја
Evidenceeeee!

Одлично, ќеф ми е што има такви луѓе, уште по ќеф ми е што сега Ev е со Rhymesayers, само во новата песна/спот многу ми е срамежлив, но затоа братот Али и Токи Рајт прават `ршум :)

Успат, да ве поздравам:

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Tha Beast Master, tha west coast warlord.... ICE CUBE.... back in tha game!!!!!!!!!!!!

Најсуровиот МС на сите времиња, станува се посуров и посуров и посуров!!!!!!!!

RAAAAAAAW MADAFUCKA!!!!!!!

иначе тракава е за Oakland Raiders рагби тим од Калифорнија.... респект и :drk:

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Koј не ја знае тракава ОБАВЕЗНО нека ја чуе и земе гриз од ова мало парче хип хоп задоволство!!

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Koј не ја знае тракава ОБАВЕЗНО нека ја чуе и земе гриз од ова мало парче хип хоп задоволство!!

Браво за ова мајсторе. Ова е толку лагано а толку јако топои. Музичето е еднсотавно кажано :drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Tha Beast Master, tha west coast warlord.... ICE CUBE.... back in tha game!!!!!!!!!!!!

Најсуровиот МС на сите времиња, станува се посуров и посуров и посуров!!!!!!!!

RAAAAAAAW MADAFUCKA!!!!!!!

иначе тракава е за Oakland Raiders рагби тим од Калифорнија.... респект и :drk:
Се поштува зошто има изјавено дека никад нема да се повлече од рапот иако имал притисоци за тоа затоа е Чек јорселф ремиксот на настапи увек така ја почнува

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
абе ме мрзи да отворам тема за Кјуб, а има да се зборува многу за братов... преку 20 години кариера не е заебанција... таткото на Gangsta Rap-от, рецитира такво срање од '85, Eazy-E му бил само грб да речам за да можи да го кажи јавно тоа што го рецитирал, овај прави прав gangsta rap, а не онај Rick Ross или незнам кој таму ... ај поздрав со песнава, па ако имам тро појче време ке отворам тема за Коцкестиов:helou:

Chronic

My Competition Zero !
Член од
13 ноември 2009
Мислења
7
Поени од реакции
1
Нема многу шо да се коментира, никогаш не потфрлил, останува број 1 !

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
има повеќе делови али ова цело интервју е ВИСТИНАТА

Kajgana Shop

На врв Bottom