Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Читам читам глупости./Слушам рап ама не се фурам, како 90% што се постовите на темава
Слушам чил рап Lord Finesse Common Talib Kweli доволни ми се
Го мразам тој АГО зашто е 45годишен вол што нема попаметна работа и пишува детски стихчиња со врапчиња ѓубреџии и слични 3годишни глупости......дечиња со гангстерски визии се палат на аго
Немам моментално многу музика само$ 5 албума кои што не ги слушам. ХИП ХОП????? Пола графити цртачи се некои рокеришта и металчишта/ диџеиве ни смрдат на ајварот од пред 6 години заборавен у подрум а уличниот говор го говори секој инџиковец шо нема 5минути школо.
Све у глобала пропаѓа и смрди, остануваат уште неколку што немаат попаметна работа и зборат за тоа како демек една љубов еден живот бла бла бла.....да може ама не толку нафурано. Искрено ваков бев у 6то одд кога ќе се тепав за рапот све ми беше рапот на мене, сега само слушам и се смеам на нафураните
Znam sto slusam.. Ama epten mi se faca tipcive.. Zs se sadisti otepani, narkomani, budali..
Sakam MRDNATI TIPOVI
1. BeBe11 koj/a si ti?
2. Ja sum antikomercijala no sfe sto e za droga se postue..
Pojse go postuem spotot nego pesnata :pos2:
3. Me ima na rap forumot ama so user - Suicidal ;->
4. Aj pretstavi se, za da ja sfatam potocno ironijata na postot..
Ete, na Ago ako ne mu bese rapot se vo zivotot, toj uste ke praese rap?? Nemase da prai.
Добро друже ја знам целата ако сакаш ќе ти ја напишам тукаточкест, abe ne zboruvame koj kolku bil kvaliteten, tuku koj sto ima napraveno za mak-rap scenata. Koga sme kaj kvalitetot, RNS ima eden stil, Ago drug, jas tret, nekoj si tamu ima cetvrt.
Pesnata ne e stara, ti taa sto ja znaes e samo edna strofa a ovaa (ako si slusnal) ima tri strofi.
Добро друже ја знам целата ако сакаш ќе ти ја напишам тука
Аго нема ништо направено ако гледаме реално?? Кој настапувал и правел многу журки? АГО? НЕ некој друг, ајде реално Шур Шотс имаат повеќе влијание на македонската сцена и промовирање на рап, затоа што они беа тие кои што го донесоа Афу Ра и све остало што дошло....аго 15 години збори дека ќе го носел KRS ама од тоа ни К немаме видено. Све што шур шотс рекол дека ќе донесе донел
точкест, abe ne zboruvame koj kolku bil kvaliteten, tuku koj sto ima napraveno za mak-rap scenata. Koga sme kaj kvalitetot, RNS ima eden stil, Ago drug, jas tret, nekoj si tamu ima cetvrt.
Pesnata ne e stara, ti taa sto ja znaes e samo edna strofa a ovaa (ako si slusnal) ima tri strofi.