Brat taka e definitifno,da si vozam OPEL ASTRICE neka ne e od toj.drugiotThugProphet човече, немораш толку да се трудиш да им објаснуваш на сите што е хип хоп и вистински рап!!Ти си тука, си напиша пост, и накриви си ја капата!!Џабе на некои им објаснуваш, попусто!!Верувај..Кој сака нека свати, кој не сака нека слуша турбо, можеби таа е подобра музика од рапот!!Окидоки, слушај си 50 Сент, влегвај во нивниот филм многу е јак, ама знајш што е најлошо??Ко ќе излезеш ќе бидиш сам!!Ваш е изборот!!За хип хоп има многу да се зборува, и говори, како прво не е музика тоа е стил на живот..Ама ајде да почниме да дебатираме околу тоа , без серење за истите, и без уклучување на постови, јас сум фифти, имам платина бандаши и се..Обидете се да ја сватите нашата музика и нашиот стил..Некој ако не има поим од културата, да му објасниме да ја свати подобро, а ако некој има против рапот не мора ич да чита..Не е морално!!Значи темава е за тој што го интересира хип хоп културата, тој што не го интересира нека не ја пусти нека оди на теми кој го привлекуваат и крај!!Не мора сите теми за рап да се сиромашни!!
оФФ ТоПИК!!!
фифти,ТИ, и сите такви луѓе се во "рапот" за да направат кеш!!!
NELLY galibar ili P.DIDDY,brat sega gleda URBAN WEAR,na antenna 5,na stranata i HIP-HOP,i dole gi ima sit firmi od ECKO,se cto sakas i NIKE i G-Unit,pa gledaj pa kazi se ima pa i imeto e toa,kako sakas sfatime brat,
ama sega ti kazuvam dosta e toa,ti nejkes pari znaci se nesto genggsta,
ok brat,te razbiram,idi na stranata da vidis obavezno.