Фан клуб: Далас Маверикс

• Креатор на темата Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување Време на започнување
se raspagja fransizava na mark cuban......
avory johnson e otpusten posle ispagjenjeto vo prvoto kolo od play-offot...
se najavuva deka dirk nowitzji e nezadovolen i deka kje pobara trade vo druga ekipa ,se pretpostavuva od istocnata konferencija...........

se raspagja fransizava na mark cuban......
avory johnson e otpusten posle ispagjenjeto vo prvoto kolo od play-offot...
se najavuva deka dirk nowitzji e nezadovolen i deka kje pobara trade vo druga ekipa ,se pretpostavuva od istocnata konferencija...........

Баш ме интересира кај би отишол Новицки, а ич не го сакам ниту него ниту Далас како екипа.
Од исток само во Детроит има смисла да оди, Новицки во Бостон заедно со Супер-3 ми изгледа малку нерално, а ако веќе го напушта Далас не ми се верува да оди во Кливленд или Орландо.

De,de mozebi ke bara trejd a mozebi i ne ....Strpete se.:smir:

Супер победа над Сан Антонио...98-81...Дирк 30 поени ЦАР !
Следна со Денвер на 7ми....Поздрав.

Пораз од Денвер,па сношти од Клиперс мала криза...Се надевам дека за брзо време ќе се вратат во форма:vozbud:...И конечно веќе очекувам Кид да игра малку подобро..Новицки сам ги држи секоја утакмица има над 30 поени...:toe:

И повторно утакмица загубена во последните 12 минути...Тери,Кид најдобри кај нас...:toe::tapp::(

Ни Тери ни Кид најдобри...цела екипа на својот грб ја носеше Грин.Никој друг.
Ајде ќе ти верувам дека не ја гледав утакмицата...Според статистиката видов...Не дека немаме добра екипа но....Ајде,ајде ќе влеземе во форма:)

Моментално скор од 3-7,очекувам за месец дена скорот да биде позитивен.Се намачивме и против Никси 124-114 по 1 продолжение.П.С Дирк 39 поени,Хаурд 31.Кид повторно катастрофа 1-7 за 2,1-3 за 3.Со 9 асистенци

Пак победааа :)4-7 Дирк нема утакмица под 30 поени,32 сноши против Шарлот. :zver:,Хаурд 21.Иначе резултат: Далас 100-83 Шарлот :)

ovaa godina tesko deka dallas ke vlezat vo playoff imaat 4-7 slab im e startot ne igraat bas dobro

Пак победа и тоа на Хјустон и тоа 10 за нас.96-86...Тери :zver: 31 поен,Дирк 24,Кид 8 поени со 9 скока и 7 асистенции..Ајдеее 5-7 ...:pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud:

Уште една победаааа...91-76 против Менфис.Кид добра партија 13 поени,13 скока,5 асистенции.Дирк 21 поен...Ги победивме без Хаурд,Стехаус.:)

Уште една победаааа...91-76 против Менфис.Кид добра партија 13 поени,13 скока,5 асистенции.Дирк 21 поен...Ги победивме без Хаурд,Стехаус.:)

se vika MEMFIS....konecno ostvarija pobeda doma...aleluja, go tepaa MEMFIS LOL!!! Slednata pobeda doma moze da bide eventualno protiv OKC.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom