Каролина Гочева

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
извонредно, динамично, модерно, убаво на око, преубав стајлиг на Каролина.
Јас мислев дека прво ќе бидат кадрите со моторот, па после со водата, па после со поликолорот, али сите тие кадри се измешани.
Преубаво изгледа, одлично

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Спотот е убав, можело и малку подобро (како и секогаш), ама и овака е добро за наши услови.

бтв, бил поставен уште вчера на акаунтот на Томато, а јас го чекав на ТВ. :mad:

Music_Lady

Kralica
Член од
25 јуни 2009
Мислења
181
Поени од реакции
6
Спотот е убав, можело и малку подобро (како и секогаш), ама и овака е добро за наши услови.

бтв, бил поставен уште вчера на акаунтот на Томато, а јас го чекав на ТВ. :mad:

Тоа и јас се изнервирав кога видов сега дека бил уште вчера ставен :nerv:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
П.с. Оваа исфарбаната Каролина ли беше?
Да, па на минатите страници мислам прочитав дека рекла оти ќе биде прелиена со поликолор. :wink:

Инаку спотот кога се гледа HD на ЈуТуб ептен се доловува, за разлика од Сител каде ми изгледаше спотот полошо во квалитет.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Да, она рече дека била полиена со поликолор, тоа било крајниот дел од снимањето, а тоа со водата се снимало 5 часа.
Морам да кажам дека лично мене фризурата на Каролина денес на Фешн Стејџ не ми се допадна, не сакам такви фризури, подобро е скрос права да биде отколку вака.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пред да си искажам свој коментар за спотов, да не ме сфатите погрешно иако давам критики кон Каролина често си стојам на зборот дека е најквалитетен и најубав македонски вокал, другиве можат вода да и носат, поготово цвикалчено Елен4е.

1. Спотов на почеток ми е малку смешен. Што е финтата со тоа што е посипана во катрани па после ја мотаат во бела постелнина или што и да е тоа?

2. Сцената со моторот и Пежото. Сфаќам дека и се спонзори, ама еба*о, мотор и теренец на едно место? И тоа Пежо џип? :uvo: Да беше Туарег ќе сфатев, мада пак комбинацијата е смешна. А па што сакаа да прикажат со моторот пак не ми е јасно, ама ајде.

3. Си дојде моето на виделина дека забите не и се совршени како што викавте. Така е Јаначковиќ кога ќе ја слушаш за совети, наместо дијастема да има сега и ги збиле ептен. Не сум будала јас што носам протеза година и пол, ќе си платев и јас за 5 минути да ми ги средат да беше ефикасно. :tv:

Но океј, во споредба со спотовите на Геј Геј и компанија, класа погоре е спотов, иако несфатлив за мене.

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
Спотот ми е секси во делот со водата, а тоа со поликолорот не е убаво доловено, ме потсетува на спотовите на Шакира (La Tortura) и Ријана (Umbrella). Во секој случај, поразлично од Каролина. Инаку, повеќе сакам спотови што помалку имаат кадри во студио.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Солиден спот во секој случај. Секако ретко нашите продукции прават некои којзнае какви спотови, но не е лош.
Конечно Каролинче да покаже малку сексапил, едноставно во модерново време тоа е неизоставен дел од спотовите.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Спотов ме плаши.

Него сериозно нешто е пробувано а у светски, секс, боја, вода, мотори, џипови, гаќи, рапери али пак се гледа аматеризмот. Смешно ми е кога ке каже некој дека ова е квалитет.

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Спотот е супер баш ми се допаѓа,али на јутјуб некако подобро изгледа вчера малку го видов на сител,али таму нешто со звукот не би беше ок.Единствено не ми се допаѓа само сцената со џипот али тоа поради спонзорите.
А што се однесува до Џену грл шо вели за забите,да единиците и се малку криви али тоа е зашо и се природни нејзини без порцалнски навлаки.
А дали некој ја има српската верзија на песната?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Mногу измешани силови во спотов. И тоа со поликолорот џабе се мачеле, нема некој јак ефект да речиш да се исплатело.
Ко шо спомна Дарк Кинг, многу аматеризам се гледа, се потрдулиле, ама ептен се гледа.

На крај со сперма ја потураат чиниш...

Ај да беше Хамер џипот ќе сфатев.

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Заборавив да кажам дека Каролина синоќа беше некако посебно убава,многу ми се допадна како изгледаше,во иднина треба баш така да се шминка појако,а и фризурата и беше супер.

Kajgana Shop

На врв Bottom