Пред да си искажам свој коментар за спотов, да не ме сфатите погрешно иако давам критики кон Каролина често си стојам на зборот дека е најквалитетен и најубав македонски вокал, другиве можат вода да и носат, поготово цвикалчено Елен4е.
1. Спотов на почеток ми е малку смешен. Што е финтата со тоа што е посипана во катрани па после ја мотаат во бела постелнина или што и да е тоа?
2. Сцената со моторот и Пежото. Сфаќам дека и се спонзори, ама еба*о, мотор и теренец на едно место? И тоа Пежо џип? :uvo: Да беше Туарег ќе сфатев, мада пак комбинацијата е смешна. А па што сакаа да прикажат со моторот пак не ми е јасно, ама ајде.
3. Си дојде моето на виделина дека забите не и се совршени како што викавте. Така е Јаначковиќ кога ќе ја слушаш за совети, наместо дијастема да има сега и ги збиле ептен. Не сум будала јас што носам протеза година и пол, ќе си платев и јас за 5 минути да ми ги средат да беше ефикасно. :tv:
Но океј, во споредба со спотовите на Геј Геј и компанија, класа погоре е спотов, иако несфатлив за мене.