Каролина Гочева

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
После 6 месеци поп дивата Каролина повторно се појави на А1,поточно во емисијата Ексклузив.Инаку тоа интервју е правено во Бугарија каде Каролина заедно со Владо Калембер беше гостинка на тамошен избор за мис пролет.
Во рамките на ова интервју кажа дека веќе ги одбрала сите песни за нејзиниот нов албум и од минатиот понеделник веќе започнала да го снима во Белград во студиото на Владо Георгиев,и покрај тоа што не сакаше да каже со кој автори ќе соработува и кој ќе бидат дел од новиот албум,неофицијално дел од авторите се Александра Милутиновиќ како и Владо Георгиев.

уу браво штом веќе ги одбрала песните, ај да се надеваме барем пред септември или октомври да го издаде албумот (оти така изјави во НЗС 2).
Еве најдов линкче од изјавата на Ексклузив
http://www.exclusive.com.mk/article_item.asp?artid=14534

Секако дека сме ги вижделе, доста провокативни и секси, воедно доста храбро, професионално од нејзина страна. Овие слики се од пред година како што знам, кога настапуваше во бугарското шоу

Не си ги купувала другите броеви на списанието. Според другите е како калуѓерка.

Него албумот како ке се вика?

Албумот ќе и се вика Dark King, може така?

Иначе кога тоа се појави во Ексклузив? Не знам како да реагирам, навистина сум изненадена, не знам кој каде тераше инает без потреба, сали А1 сфатија дека Каролина не е Сителова девојка или пак сакаа некоја поделба на пејачите да извршат, не им ја сфатив логиката изминатиов период

Напред КАРОЛИНА, очекувам БУМ албум, дури поголем бум и од Знаеш колку вредам и Во заборав кога се промовираа

После 6 месеци поп дивата Каролина повторно се појави на А1,поточно во емисијата Ексклузив.Инаку тоа интервју е правено во Бугарија каде Каролина заедно со Владо Калембер беше гостинка на тамошен избор за мис пролет.
Во рамките на ова интервју кажа дека веќе ги одбрала сите песни за нејзиниот нов албум и од минатиот понеделник веќе започнала да го снима во Белград во студиото на Владо Георгиев,и покрај тоа што не сакаше да каже со кој автори ќе соработува и кој ќе бидат дел од новиот албум,неофицијално дел од авторите се Александра Милутиновиќ како и Владо Георгиев.

Владо Георгиев пејачот? Владо - Анџеле или...?

Напред КАРОЛИНА, очекувам БУМ албум, дури поголем бум и од Знаеш колку вредам и Во заборав кога се промовираа
ти си ова сериозна дека направила бум .Немој да ме сватиш погрешно не дека не ја сакам Каролина ама далеку од бум направила со овие песнички и албуми :nesvest:

а и ти не ме сфаќај погрешно, али изгледа не си обрнал внимание на тие моменти тогаш. Кога се издадоа албумите Знаеш колку вредам и Во заборава, па уште кога се направија концертите за заокружување на тие албуми, КАРОЛИНА беше присутна на сите можни телевизии, насловни, емисии, промоции, зар тоа не е БУМ? Албумот ВО ЗАБОРАВ беше продаден за рекордно кратко време, тоа беше тема на муабет цела вечер и во Јади Бурек на Јанко.
Тие албуми беа БУМ затоа што беа најдобри во периодите кога излегоа, која пејачка денес направила такви албумо со толку звучни автори, промоции на албумите и слично

а и ти не ме сфаќај погрешно, али изгледа не си обрнал внимание на тие моменти тогаш. Кога се издадоа албумите Знаеш колку вредам и Во заборава, па уште кога се направија концертите за заокружување на тие албуми, КАРОЛИНА беше присутна на сите можни телевизии, насловни, емисии, промоции, зар тоа не е БУМ? Албумот ВО ЗАБОРАВ беше продаден за рекордно кратко време, тоа беше тема на муабет цела вечер и во Јади Бурек на Јанко.
Тие албуми беа БУМ затоа што беа најдобри во периодите кога излегоа, која пејачка денес направила такви албумо со толку звучни автори, промоции на албумите и слично

Баш доброто место за коментирање :tapp:

Сигурно никој тогаш не извадил албум

Па на памет може и баба ми да збори ако не памти ништо, ако си побараш статистика и видиш кој како извадил албум, ќе знаеш. Еве не мора да е тој период, ничиј друг албум не привлекол толку големо медиумско и јавно внимание како што беа тие два албуми, особено ВО ЗАБОРАВ (иако мене фаворит ми е Знаеш колку вредам) - значи факти не може да се оспоруваат
Соработка со автори - пркласни имиња како Бајага, Мерлин, Вукомановиќ, Калиопи, Владо Јаневски, Џибони, Влатко Стефановски, Златко Ориѓански зборува за мега албуми кои не можат во никој случај да поминат незабележано.
А за првите два албуми соработуваше знам со Дарко Димитров, Врчак итн.

Kaде е дуетот со Сајко? Од пред 2 месеци е снимен, не знам зашто толку се развлече промовирањето по радијава, изгледа затоа што сега е актуелна песната на Сајко од Беовизија, па чекаат да помине време, може тоа е причината.
Каролина изгледа ќе биде гостинка на концертите на Операција Триумф, првиот е во Белград овој месец

или песната е катастрофа па не сакаат да ја пуштат
едно е
:toe:

Замислете, јас почнав да гледам НЗС во почетокот , и гледамполитичари и си легнав, а се коланм дека имав некое чувство дека Каролина ќе биде гостинка, чим почна НЗС си викам денес Каролина може да е гостинка :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Стварно ли? Да не заебаваш? :vozbud::vozbud:

Неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее зоооооштооооо 48 часа нема никој пишано на темава.....

Пресвета Каролино се молиме да ни простиш за овој грев....и за гревот што не ми е сменет аватарот:cuc:

Па јас мислам дека поубаво пеам од неа :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom