Infinity club - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Pretty bItCh
  • Време на започнување Време на започнување

Pretty bItCh

..::feel the ♥::..
Член од
20 септември 2007
Мислења
317
Поени од реакции
1
Дали некој го посетил клубот Инфинити во Битола.ваши мислења забелешки и сл.
официјлен веб: http://www.infinityclub.com.mk
pa povelele:helou:

Сум бил еднаш до сега и ми се свиѓа убав е, само што јас бев еден од најмалите скоро сите други беа поголеми. А и луѓето (тогаш) незнам за сега онака ич не играа можеби срам им беше кој ги знае...

Na fizicki izgled infinity e ubav nokjen klub, no vo politikata koja ja vodat vo pogled na gosti i vratari mu davam ogromen minus! So ogromna sigurnost vratarite ke te iznerviraat,a i vo samiot klub narodot so odi ne mi se svigja.Toa e moe mislenje:helou:

Па инфинити ти е шо знам класична битолска дискотека ќе почнам од влезот , најчесто седат батиња така арни се не се лоши за девојки премногу ретко идентификација додека повеќето од машките мора да си покажат, и ретко се иживљават со народот шо чека. Уште одма се забележва цаурењето на обезбедувањето.
Потоа ќе ги здогледате битолските пуфли седнати во салонот десно кој што ги окупирале сепарињата кој се така за краток муабет ова она, ама тие ја имаат сменато улогата и тука најчесто се наоѓат трачарките кој први си дошле и си фатиле место :)
После кога ќе влезите на данце офот нема да се изненадите, ќе ги видите битолските цаури испозастанати од страна кој така релаксирано си ја пијат пополека пијачката и се обидват да поминат со та пијачка цела вечер и ќе мањачат по девојките, кој барем малку се расположени да се забавуваат. Ако малку исклучите и си се позабавувате повеќето ќе ве гледаат како freak бидејќи тоа не е место кај што треба да се журкаш и да се забавуваш таму се оди да се шета околу дискотеката и да се видиш со што можеш повеќе луѓе и да свртиш три збора глуп муабет. Музиката и програмата класика , ретко да изнанади некој добар DJ или некој пејач/ка од македонската естрада. И то ти е то, а ако немате маса сепаре, ќе треба да го скапите молење келнерот да ви донеси пијачка оти не ги има многу.
И то ти е то за инфинити .

фала Flix шо им ја претстави целокупната атмосфера во инфиниту:smir:

Шо знам, не се осеќам многу пријатно и зато не одам често таму. Ептен, ептен ретко, и ептен избегавам пошто нема никаква атмосфера, баш како шо кажа Фликсо, одма тука во салонот се најголемите битолски пуфли..
Ама исто на врата, заборај да кажи Фликсо, седи една пичица, Цаци, шо те мерка дали си убо облечен/а..И та проценва дали ќе слезиш или нема ни да стапниш во Инфинити..
Има уба атмосфера само кога ќе гостуват некој пејачи..На пример, во летото ко беше Владо Јаневски, јас си поминав преубо, а не се сомневам дека убо си поминаја и другите.
То е то. Искрено Расчекор многу повесел, поопуштен и попријатен амбиент и атмосфера.

Мене па Расчекор ич не ми се оди, некако не ме влечи за натаму. Инфинити поќе ми се бендисва. Така е како шо вели Фликсо, ама ако си дојден за да се журкаш, ќе се журкаш и ич нема да те боли шо велат тие квачките на сепаре.:wink:

Мене па Расчекор ич не ми се оди, некако не ме влечи за натаму. Инфинити поќе ми се бендисва. Така е како шо вели Фликсо, ама ако си дојден за да се журкаш, ќе се журкаш и ич нема да те боли шо велат тие квачките на сепаре.:wink:

Се раЗбира дека можиш да си се журкаш ама друго е кога ќе има атмосфера онака цел клуб разигран сите си кулират , да има атмосферна на дискотека а не на кафебар. :toe:

Оти не ти се оди?
Да не ти залепат етикета дека бараш виза!?
Знам, знам, сите таму не одат ради то. Ете јас стално одам, и јас имам таква етикета..? И плус то се појќе муабети отколку шо вистина е така..
Инфинити се знај кој оди, се знај кој пуштат..Не мислам да дозволам да ме омаловажват, да ме прашват за лични карти, а да ги пуштат чупчињата од по 15 години..
Расчекор се знај..Сите одат, сите ги пуштат без никаков проблем.

Сакате сеа да му кажам на Флиперо и Зуле дека серите :)..............:smir:

Сакате сеа да му кажам на Флиперо и Зуле дека серите :)..............:smir:

Ај не влегвај жити Господ..Напрај прво 18 години, па ќе прајме муабет..Ок?:smir::angelgaol:

Битолска тема!! :vozbud: Јeeeeeее!! :vozbud:

Океј е местото. За мене лично многу фенси е.
Такоџе, морам да напоменам дека многу проста раја сме ние за такви клубови, али со цел да не се расипат меѓуетничките а.к.а меѓусељачките односи на битолскиот народ, не ќењам многу. :pipi:

p.s Тој Ди-Џеј-От под Хитно (имерџенси кол!) на електрична столица да се клај!

во врска со Дј-от можи поглупи песни да пушта во секој случај...
песни од евросонг 2006!АМАН!!!
наместо да пушти нешо денс да се размрда чоек...не дека некој ке се размрда то тешко ама...
Англче дај кажи шо ти лежи на душа не се замарај со останатите..

За Цаци да не слушнам лош збор, ќе ве шамарам иначе.
Демократија... е, не!

Он топик:
Добро, но може подобро.

Имаат интересна замисла на менаџерот, но со почесто носење на странски диџеи уште повеќе ќе се крева реномето на клубот. Се буните за вратарите/обезбедување.
Вратарите се ОК, спрема другите кафичи. Никогаш не сум имал проблем, нити сум присуствувал кога имало проблем, значи инцидентите им се сведени на минимум. Рајата не ја одредувам јас, каква е таква е. Не можам да ги сменам. Но во последно време се повеќе и повеќе посетители има, мислам на посетители кои се малолетни и кои според правилата не би требало да се наоѓаат таму. Прво се ствара гужва, второ нема атмосфера, трето си го губат имиџот.

Како и да е од мене Инфинити има 4+.

За Цаци да не слушнам лош збор, ќе ве шамарам иначе.
Демократија... е, не!

Он топик:
Добро, но може подобро.

Имаат интересна замисла на менаџерот, но со почесто носење на странски диџеи уште повеќе ќе се крева реномето на клубот. Се буните за вратарите/обезбедување.
Вратарите се ОК, спрема другите кафичи. Никогаш не сум имал проблем, нити сум присуствувал кога имало проблем, значи инцидентите им се сведени на минимум. Рајата не ја одредувам јас, каква е таква е. Не можам да ги сменам. Но во последно време се повеќе и повеќе посетители има, мислам на посетители кои се малолетни и кои според правилата не би требало да се наоѓаат таму. Прво се ствара гужва, второ нема атмосфера, трето си го губат имиџот.

Како и да е од мене Инфинити има 4+.

Aма оти са влегваш :)
Како прво јас ќе те испукам оти ја сакаш, не знам како можи такво суштество да се сака, како второ, како се ок бе вратарите спрема другите кафичи.
Кажи ај, едно место кај шо има вратари освен Расчекор и Инфинити.
И да, има многу малолетници, кој ги пуштат а не им прат никаков промет, ќе се напијат една пијачка и цела вечер со неа ќе стојат, за разлика од постари личности, кој ќе напрат дупло промет од овие малите. Ама ај, немат акал.:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom