Имам 87 поени,на кој смер имам шанси да влезам на економски?
Скоро на секој, освен финансиски и е-бизнис... а и да не се запишеш кај што сакаш, после прва постои можност да поднесеш барање за промена на смер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам 87 поени,на кој смер имам шанси да влезам на економски?
pa "tesno" e veke SK, ne se zalime tuku navistina ni zemate mesto :pos2: sorry za offtopic :smir:Еееее му се смееше на ziko bt а сега за кај си ти аааа? И после се жалите сме ви доаѓале во Ск да ви земаме место...
Не планирам да се расправам на таа тема повеќе, мислам дека се е кажано:smir:pa "tesno" e veke SK, ne se zalime tuku navistina ni zemate mesto :pos2: sorry za offtopic :smir:
А да прашам некој од Маркетинг или било кој што знае , има гужва таму (Маркетинг) обично или?
Мислам со 85 ќе можеш на Економија и Надворешна трговија да влезеш. :helou:Имам некој злобен план да влезам со 85 бода во државна квота , прва година не ми е битно каде ќе влезам. затоа прашав![]()
Има гужва, тесно им било многу, имам другар на МаркетингА да прашам некој од Маркетинг или било кој што знае , има гужва таму (Маркетинг) обично или?
Да, немало кај да се седи од што има гужва:smir:Има гужва, тесно им било многу
Лани имаше околу 75 во државна и 35 во приватна квота.Може некој да ми каже лани колкумина се запишале на Е-бизнис и колку поени имал последниот на листата?
Знам дека многу мали се шансите годинава да биде исто како лани, ама баш ме интересира...![]()
Лани имаше околу 75 во државна и 35 во приватна квота.
последниот на приватна квота ми се чини дека беше со 91 поен, а а државна не се сеќавам.
Ама годинава квотата е проширена , така што може драстично да се променат работите.