Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имам 87 поени,на кој смер имам шанси да влезам на економски?

Скоро на секој, освен финансиски и е-бизнис... а и да не се запишеш кај што сакаш, после прва постои можност да поднесеш барање за промена на смер.

Kolegi dali moze da mi dadete kontakt telefon od nekoj sto poducuva Upravuvacko smetkovodstvo?

ForZa JuventuS

Еееее му се смееше на ziko bt а сега за кај си ти аааа? И после се жалите сме ви доаѓале во Ск да ви земаме место...
pa "tesno" e veke SK, ne se zalime tuku navistina ni zemate mesto :pos2: sorry za offtopic :smir:

А да прашам некој од Маркетинг или било кој што знае , има гужва таму (Маркетинг) обично или?

Гужва обично има на финансиски менаџмент и е-бизнис. Али нема правило.

Имам некој злобен план да влезам со 85 бода во државна квота , прва година не ми е битно каде ќе влезам. затоа прашав :)

Имам некој злобен план да влезам со 85 бода во државна квота , прва година не ми е битно каде ќе влезам. затоа прашав :)
Мислам со 85 ќе можеш на Економија и Надворешна трговија да влезеш. :helou:

Може некој да ми каже лани колкумина се запишале на Е-бизнис и колку поени имал последниот на листата? :)
Знам дека многу мали се шансите годинава да биде исто како лани, ама баш ме интересира... :)

Може некој да ми каже лани колкумина се запишале на Е-бизнис и колку поени имал последниот на листата? :)
Знам дека многу мали се шансите годинава да биде исто како лани, ама баш ме интересира... :)
Лани имаше околу 75 во државна и 35 во приватна квота.
последниот на приватна квота ми се чини дека беше со 91 поен, а а државна не се сеќавам.
Ама годинава квотата е проширена , така што може драстично да се променат работите.

da ne ima nekoj za statistika za ispit neso za ucenje nekoi skripti za kaj slave skrateni lekcii so definicii ili zadaci.pisete mi treba pomosi mora da polozam

Лани имаше околу 75 во државна и 35 во приватна квота.
последниот на приватна квота ми се чини дека беше со 91 поен, а а државна не се сеќавам.
Ама годинава квотата е проширена , така што може драстично да се променат работите.

Оваа година примаат по 64 и во државна и во приватна на секој смер освен на е-бизнис, така што годинава ќе биде потешко да се влезе во државна од лани, зашто се помалку. А на е-бизнис примаат 170 во државна и 30 во приватна, ама знаејќи дека таму ќе биде полесно сите ќе сакаат таму и верувам дека годинава на е-бизнис ќе има голема конкуренција

dechki nekoj sluchajno da ne ima ekonomika skripti vkompjuter, ne sum vo sk da gi zemam?

Еве прашања за испит, ја има и скриптата од 3 кол :)

Attachments

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom