Dietrich
Just a fan...
- Член од
- 12 мај 2010
- Мислења
- 161
- Поени од реакции
- 80
Статистика се даваа денес оценки во 11 часот во анфитеатар 1...Статистика кога ќе дава оценки Славе, да не знае некој ?
Статистика се даваа денес оценки во 11 часот во анфитеатар 1...Статистика кога ќе дава оценки Славе, да не знае некој ?
Ааааа као не сум дознала бе Кога можам да земам сеа ?Статистика се даваа денес оценки во 11 часот во анфитеатар 1...
Е ништо, ќе отидеш до канцеларија и ќе ти даде (оценка мислам :baeh. Ваљда немат земено сите и не би требало да ти прави проблеми.Ааааа као не сум дознала бе Кога можам да земам сеа ?
хех океј, уште да ми кажеше кај е канцеларијата неговаЕ ништо, ќе отидеш до канцеларија и ќе ти даде (оценка мислам :baeh. Ваљда немат земено сите и не би требало да ти прави проблеми.
Sry can't help! Стварно не знам :jaj: никогаш не сум бил али ќе прошеташ по факултетот по тоа вратите и ќе најдеш. Поздрав!хех океј, уште да ми кажеше кај е канцеларијата негова
Ок, фала за инфо сепак :back:Sry can't help! Стварно не знам :jaj: никогаш не сум бил али ќе прошеташ по факултетот по тоа вратите и ќе најдеш. Поздрав!
Nema nisto vale i jas sum vo is4ekuvanje!!!Абе нели кажаа денеска резулати статистика - кај калина и е-бизнис ? Нема на зефир.
А Е-Бизнис нели денес требаше резултати да има или ја лошо сум разбрал?Nema nisto vale i jas sum vo is4ekuvanje!!!
Требаше трешер, али рекле демек утре ќе има сигурно резултати и по Статистика и Е-бизнис.А Е-Бизнис нели денес требаше резултати да има или ја лошо сум разбрал?
Тенкс :salut:a na Slave kancelarijata mu e nekade posle amfi 2, vo toj del...