Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И модератор и професор за 1 ден... следно, претседател а? Него, најдете ми вие мене карта за во Мадрид, и ништо повеќе не сакам :)

Колега Пајо, немогуче беше ова денеска на факс... буквално секој студент ја имаше твојата скрипта...

Колега Пајо, немогуче беше ова денеска на факс... буквално секој студент ја имаше твојата скрипта...
E, и јас истото го викам, сите што ги видов со таа скрипта во рака хахаха:pos2:

Може некој да го напише линкот каде може да ги симнеме презентациите од ФИНАНСИСКИ ПАЗАРИ, И МОНЕТАРНА ЕКОНОМИЈА?

Благодарам

Колеги да не знае некој кога рече асистентот дека ке има резултати на интернет по економика?:wink: :helou:

Ќе видам дали ќе имам време да ги прегледам сите стручни трудови за да бидат со оценки поставени на нет :tv:

Ќе видам дали ќе имам време да ги прегледам сите стручни трудови за да бидат со оценки поставени на нет :tv:

ете зошто добив одговор за с. труд за 2 саати :smir: иначе ај сега по забрзана постапка види за мене што направив на колоквиумот:pos2:

Ауу па ајде побрзајте ве молам со тие стручни трудови од вторник чекам повратен одговор :smir:

Ќе ти бараме замена, не оди така работата, спор си :)
Или најди си колега/колеѓиница колку да ти помогне не за друго :smir:

Е тек тогаш ќе бидат во јуни готови :sekss: :pos:

Ако има некој што го положил пазари на колоквиум нека каже од кој тип се отворените прашања што ќе бидат на вториот колоквиум. Дали се тоа задачи, прашања од книгата или наши гледишта околу некој проблем ?

Знае некој што треба да се учи од временски серии ? Цела глава ќе треба или само некој дел ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom