Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колеги ако утре има некое соопштение на факултет дека во вторник не се работи, нека пише на форумов!!!!!

Колеги ако утре има некое соопштение на факултет дека во вторник не се работи, нека пише на форумов!!!!!
секако колешке ке те известам позззз:smir:

jas_22 напиша:
секако колешке ке те известам позззз:smir:
30.03. nema da raboti fakultetot :smir:

Знае некој до кај треба да се учи менаџмент на мал бизнис?!?!?!?!

Заклучно со деветта глава...

Da ne znae nekoj dali treba da se ucat golemite tabeli po MCR? fala

Луѓее шо ќе се праи со информациски колоквиумот? Нели не може два колоквиума во исти ден ???? Тетките од студентски викаат тешко дека ќе се премести :nesvest:

Zdravo,
Znae li nekoj vo kolku utre se polaga Osnovi na Marketing??

Луѓее шо ќе се праи со информациски колоквиумот? Нели не може два колоквиума во исти ден ???? Тетките од студентски викаат тешко дека ќе се премести :nesvest:

Не знам што да кажам... апсолутно неодговорни и неспособни, претходниот го одложија поради токму оваа причина и сега повторно истите глупости...

И сега знае некој за Економика формулите дали треба да се учат сите или само некои... некој?

И сега знае некој за Економика формулите дали треба да се учат сите или само некои... некој?

Нема да се најде ниеден на форумов да одговори, и покрај тоа шо некои не пропуштаат ни предавање.

Нема да се најде ниеден на форумов да одговори, и покрај тоа шо некои не пропуштаат ни предавање.

Знам знам... али тоа е... кога има прашања по некој предмет форумов е лудило...

Mu pisav mail na asistentot za formulite i eve go odgovorot :

"Da treba da se naucat site.

Pozdrav"

:)

Мене пак ми рекоа дека проф. по економика кажал/а оти ке имаме и задачи и ке полагаме на тој начин што прво ке ни дале тест со задачи, и кога ке ги решиме ке ни дадат тест само теорија . Има ли некој информации околу тоа дали е така ??:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom