- Член од
- 26 февруари 2010
- Мислења
- 9
- Поени од реакции
- 0
Yes
kolega do 150str bez delot od 104-135ekonomika do koja straa treba da se uci?treba li od 4ta glava delot za upravuvanje so sredstva.poso toa go ima u skripta
oooof a site mi vikaa toj najlesen ti e nema veze. a kazaa nesto denes na predavanje za tie vezbite sto gi pravime kolku boda ke ni nosat ili nisto ???Го прашавме дали ќе бидат дефиниции, рече "Па не би можел да ги наречам дефиниции. Ќе бидат отворени прашања за кои не треба одговор подолг од 2-3 редови". Тоа беше баш се што кажа.
Го прашавме исто на паузата дали има делови кои не треба да се учат, рече "Да, case-овите"
И мене ми е страв, и тоа многу! не знам како да го учам ова...
PLLLIIIIIIIIIIIISSSSSS KAZETE MI ZA Statistika: ima li nesto od 4ta glava sto ne treba da se uci? i kolku prasanja ke ima na kolokvium??? I EKONOMIKA OD KOLKU SAAT NI E? ZNAE NEKOJ??? [/QUOTE/] ???????????
Od ..08 - 00.. PONEDELNIKда не знае некој деловно планирање од колку саат се полага?
PLLLIIIIIIIIIIIISSSSSS KAZETE MI ZA Statistika: ima li nesto od 4ta glava sto ne treba da se uci? i kolku prasanja ke ima na kolokvium??? I EKONOMIKA OD KOLKU SAAT NI E? ZNAE NEKOJ??? [/QUOTE/] ???????????
PLLLIIIIIIIIIIIISSSSSS KAZETE MI ZA Statistika: ima li nesto od 4ta glava sto ne treba da se uci? i kolku prasanja ke ima na kolokvium??? I EKONOMIKA OD KOLKU SAAT NI E? ZNAE NEKOJ???
raporedot e po brojot na indexmoze nekoj ubavo da mi objasni kako polagame u ponedelnik.. dali toa PRVA grupa znaci tie sto se EKONOMIJA, MENADZMET I FINANSISKI a vtorata ostanatite.. ili po broj na indexi sme podeleni.. aj nekoj sto e ubavo informiran fala
08-00:smir:kolegiii znae nekoj od kolku se polaga informacioni utre???
od 4 glava ne treba 4.2.2-4.2.3-4.2.4 ili od 129-134 ne treba... a ekonomika 1 grupa e od 10:30 2 grupa od 12:15
raporedot e po brojot na index
Nekoj?Da ne ima nekoj nekoi kombinacii prasanja sto se pagale po Menadzment na mal biznis, MCR ili teorija na odlucuvanje?)):smir:
Неам врска, само еден час бев... Може Мијалчо има нешто кажано, ама кој ќе слушне... 20 души беа се на се.oooof a site mi vikaa toj najlesen ti e nema veze. a kazaa nesto denes na predavanje za tie vezbite sto gi pravime kolku boda ke ni nosat ili nisto ???
Е какви се де? Туку ќе им текне нешто... Демек на заокружување не биле веродостојни резултатите, па вака да се видело кој колку учел стварно.
Какви се па сега тие дефиниции до 2-3 реда одговор Па нели рекоа дека сите прашања ке се на заокружување?