Надворешна трговија не дава поени ни од присустност, нема ни стручни трудови. (така беше на меѓународна и веројатно си го држи истиот принцип на работа).колеги дали финансики пазари и институции и надворешна трговија дава поени од присутност? :smir:
Нема скратена верзија ама презентациите од предавања ќе ви бидат закачени на Зефир и од нив само да учиш без учебник ќе положиш.Dali postoi nekoja skratena verzija ili skripta od Osnovi na E-biznis? Nekako mnogu se 260 strani... a bash mislev deka e nekoja mala skripta od 50 strani.
Кој ти предава?Тие шо сме на Е бизнис,статистика од која книга треба да учиме?
Од таа на Славе или од Калина ?
Пробај да се појавиш со фотокопија на испит :pos2: иначе нема везе дека ќе ни дозволат со книга...И да дозволи за 10мин што ќе направиш ништо.
Незнам многу ја зедоа од либро скратената верзија(Скриптата) и Најновото издание фотокопирано, незнам дали ќе прави професорот проблем ако земеме фотокопија... т.е дали ќе ја бара на колоквиум
Економија ја има книгата во книжара на факс сабајле ја немаше накај 10.
Калина...Кој ти предава?
ne smee, ima zabrana od dekanat, ali ke vidime u ponedelnikНего, што е финтава, слушам Славе ќе правел списоци кои ќе купиле од кај него книга ? Нели го забранија тоа ? :S
Хехе, не бе брат, јас мислев да си учиме ние а на колок да не ја носиме, нормално дека не треба да се носи фотокопирана, мислев дали ќе ни бараат книги на колок валда нема потреба само така зборуваат да се продава дека нова е.Пробај да се појавиш со фотокопија на испит :pos2: иначе нема везе дека ќе ни дозволат со книга...
Нема таква страна за економикаКолеги знае ли некој што е бил досега на предавање по економика кои лекции ги имаме досега предадено и дали проф. спомна некоја web страна каде што можеме да најдеме некаков материјал, како што ни дадоа по трговско и статистика :smir: пишете ми
зошто никој не ми одговара?:pos2:
kolega te molam da mi kazes za statistika kaj kalina dali e potesko i dali treba da se uci verojatnosta 3 glava te molam...ako ne ti e tesko da mi kazes....ili da se najdeme negde vo fakultetot ....pozzzzе-бизнис 2ра година пипл, кажаа битни работи неделава? немав можност да присуствувам на предавањата, па ве молам кој ќе може, пишете дали кажаа кога се првите колоквиуми по предметите:
- интернет маркетинг,
- маркетинг комуникации,
- дигитална економија,
- маркетинг на услужни дејности.
За проектите знам.
И нешто друго да не кажале, пр дали се книги комуникации и услужни од лани?