Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 октомври 2009
Мислења
172
Поени од реакции
38
колеги дали финансики пазари и институции и надворешна трговија дава поени од присутност? :smir:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Dali postoi nekoja skratena verzija ili skripta od Osnovi na E-biznis? Nekako mnogu se 260 strani... a bash mislev deka e nekoja mala skripta od 50 strani.:toe:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
колеги дали финансики пазари и институции и надворешна трговија дава поени од присутност? :smir:
Надворешна трговија не дава поени ни од присустност, нема ни стручни трудови. (така беше на меѓународна и веројатно си го држи истиот принцип на работа).
Dali postoi nekoja skratena verzija ili skripta od Osnovi na E-biznis? Nekako mnogu se 260 strani... a bash mislev deka e nekoja mala skripta od 50 strani.:toe:
Нема скратена верзија ама презентациите од предавања ќе ви бидат закачени на Зефир и од нив само да учиш без учебник ќе положиш.

Член од
17 ноември 2009
Мислења
48
Поени од реакции
2
Тие шо сме на Е бизнис,статистика од која книга треба да учиме?
Од таа на Славе или од Калина ?

Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0
Колеги знае ли некој што е бил досега на предавање по економика кои лекции ги имаме досега предадено и дали проф. спомна некоја web страна каде што можеме да најдеме некаков материјал, како што ни дадоа по трговско и статистика :smir: пишете ми

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
И да дозволи за 10мин што ќе направиш ништо. :)
Незнам многу ја зедоа од либро скратената верзија(Скриптата) и Најновото издание фотокопирано, незнам дали ќе прави професорот проблем ако земеме фотокопија... т.е дали ќе ја бара на колоквиум :toe:

Економија ја има книгата во книжара на факс сабајле ја немаше накај 10.
Пробај да се појавиш со фотокопија на испит :pos2: иначе нема везе дека ќе ни дозволат со книга...

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Него, што е финтава, слушам Славе ќе правел списоци кои ќе купиле од кај него книга ? Нели го забранија тоа ? :S

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Пробај да се појавиш со фотокопија на испит :pos2: иначе нема везе дека ќе ни дозволат со книга...
Хехе, не бе брат, јас мислев да си учиме ние а на колок да не ја носиме, нормално дека не треба да се носи фотокопирана, мислев дали ќе ни бараат книги на колок валда нема потреба само така зборуваат да се продава дека нова е.

Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0
Колеги знае ли некој што е бил досега на предавање по економика кои лекции ги имаме досега предадено и дали проф. спомна некоја web страна каде што можеме да најдеме некаков материјал, како што ни дадоа по трговско и статистика :smir: пишете ми

зошто никој не ми одговара?:pos2:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576

зошто никој не ми одговара?:pos2:
Нема таква страна за економика:toe:

Член од
3 март 2009
Мислења
288
Поени од реакции
31
е-бизнис 2ра година пипл, кажаа битни работи неделава? немав можност да присуствувам на предавањата, па ве молам кој ќе може, пишете дали кажаа кога се првите колоквиуми по предметите:
- интернет маркетинг,
- маркетинг комуникации,
- дигитална економија,
- маркетинг на услужни дејности.
За проектите знам.
И нешто друго да не кажале, пр дали се книги комуникации и услужни од лани?

Член од
26 септември 2009
Мислења
70
Поени од реакции
0
е-бизнис 2ра година пипл, кажаа битни работи неделава? немав можност да присуствувам на предавањата, па ве молам кој ќе може, пишете дали кажаа кога се првите колоквиуми по предметите:
- интернет маркетинг,
- маркетинг комуникации,
- дигитална економија,
- маркетинг на услужни дејности.
За проектите знам.
И нешто друго да не кажале, пр дали се книги комуникации и услужни од лани?
kolega te molam da mi kazes za statistika kaj kalina dali e potesko i dali treba da se uci verojatnosta 3 glava te molam...ako ne ti e tesko da mi kazes....ili da se najdeme negde vo fakultetot ....pozzzz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom