Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
A kade toa kazal Ljubisa koga e terminot...bidejki kade sto treba da bide objavenooo...nema nistoo :wink: ???
Pred negovata kancelarijata ima malecka tablicka i tamu se napisani terminite :) Ako si od A do M trebalo deneska da odis za ocenka a ako ne si utre odi samo neznam vo koe vreme bese ....

Член од
22 мај 2008
Мислења
83
Поени од реакции
6
A da prasam nekoj dali znae za Ekonomika na pretprijatie da ne ima nekoj skraten materijal ili nekoja skripta so preraskazani lekcii...? Bojadziev rece ke krati ama koga? Pred kolokvium nema da ni treba koa se ke ucime do togas?? Ako ima nekoj info neka odgovori na postov. Tnx ;)

Член од
8 февруари 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
fala na odgovorot :) A uste nesto da te prasam.. dali toj materijal - skriptite se dobro raskazani t.e. dali e se opfateno od materijalot? (p.s dzabe ja kupiv knigata :S )
одличен мора да е , а и препознатливо е што треба да се учи боза предмет а вие се плашите:vozbud:

Член од
22 мај 2008
Мислења
83
Поени од реакции
6
Pa dobro nekoj sto go pominal materijalot mozda mu e lesno ama jas sea sto citav od knigata nekako e mnogu glupo napisano... najnovoto izdanie :S Se nadevam skriptite ke bidat podobri :)

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Дали е точно тоа дека проф. Економика ке дозволи 10мин на почетокот на тестот да ги отвориме книгите или така кажала само за да ја купиме книгата?

Член од
12 јануари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
17
Дали е точно тоа дека проф. Економика ке дозволи 10мин на почетокот на тестот да ги отвориме книгите или така кажала само за да ја купиме книгата?
:pos2: ова е ново... :) Дада ќе ви даде да ги отворите книгите 10 мин Пред да ви го даде тестот... па после Да си ги тргнете :wink:

Od 8 :tapp: denes bev i vidov ama na rasporedot sto e slikan i prikacen na fb ne se slozuva pisuva od 14 :s
Во право си! Какви Луѓе.. .овој е некој НАЈнов распоред и пишува од 8 денес дека ке имаме... но ко што слушнав Ни во 8 не дошла професорката.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
секоја година се понови изиму алал нека и е ептен се иновативни :pos2:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
86
Поени од реакции
15
Некој од постариве колеги за проф. Дракулевски и организациско однесување да ни каже нешто....

Член од
17 ноември 2009
Мислења
48
Поени од реакции
2
одличен мора да е , а и препознатливо е што треба да се учи боза предмет а вие се плашите:vozbud:
Јас имам книга по Економика на претпријатие од братучед ми ,ама таа е издадена во 2005.Има голема разлика помеѓу неа и онаа од издание 2009?
Ќе морам да ја купам новата?:nesvest:

Член од
28 јануари 2010
Мислења
23
Поени од реакции
1
Ne bi trebalo da ima golema razlika. Za sigurno, sporedi so nekoj sto ima nova kniga :)

Член од
26 септември 2009
Мислења
70
Поени од реакции
0
da ne znae nekoj na e biznis sto e vtora godina........kako e kaj kalina mislam teorijata......dali e dovolno da se uci od knigata na slave....ili treba dopolnitelno od tie kup knigi so ni gi pokaza na cas,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pozzzzzzzzzz

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
И да дозволи за 10мин што ќе направиш ништо. :)
Незнам многу ја зедоа од либро скратената верзија(Скриптата) и Најновото издание фотокопирано, незнам дали ќе прави професорот проблем ако земеме фотокопија... т.е дали ќе ја бара на колоквиум :toe:

Економија ја има книгата во книжара на факс сабајле ја немаше накај 10.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom