Very Nice Girl
Нојс
- Член од
- 25 август 2009
- Мислења
- 1.231
- Поени од реакции
- 160
Утре задутре ќе иаме предавања? слушнав празник нешо било
Утре ќе има предавања нормално како и секој работен ден , во вторник нема да има предавањаУтре задутре ќе иаме предавања? слушнав празник нешо било
Има, границата е спуштена на 50, а на трет можат да одат и оние со 45 со тоа што треба да ги вратат поените...има ли резултати основи на сметководство ? или треба ова :pishtoldz
Од кај оваа информација,зашто ме загрижува испитов со е толку блискуAngliski ko so slusnav deka vo sreda ke ima kolokvium ama za tie so idat redovno,ne veruvam deka ke dade na site. A dali znae nekoj ispitot koga e poso se suska deka ke bil na 30 dekemvri!!!!!!!!!!!
Ok se i dvajcata,i zavisi kolku sreka imas moze i dvajcata da ti popustat vo ocenkata :smir: Nema razlika...so znam :wink:Luge kaj koj e podobro da zeam ocenka, kaj Taki ili Vlado? nekoj vikat Vlado pisel podobri ocenki, nekoj Taki....a i dali imaat vrska spisocite, na primer da ne saka da mi dAde potpis ako ne sum na spisocite? i dali znae nekoj koi temi ne treba da se ucat za tret kolokvium, ekonomija?
Стварно колку е проверена информацијава? Малце рано не е? :uvo: Па барем нека каже....Од кај оваа информација,зашто ме загрижува испитов со е толку блиску
Epa toa e rabotata samo go slusnav ova, rasprasajte se utre ako znaete nekoj so ide redovno na casovi. Mene ne mi e logicno nadvor od ispitna da go stava. Ama Meri i logika...Стварно колку е проверена информацијава? Малце рано не е? :uvo: Па барем нека каже....